Tudom h snassz a kérdés, de úgy h megjött, (elég kevés) de 6 napig volt, lehetek várandós?
Nagyon fáradt vagyok, ès mindig ráz a hideg...
Így voltam a fiammal is csak ő nála előtte is kimaradt egy hónapban. Sajnos sose volt kiszámítható a ciklusom.olvastam kismamáktól akik vègig menstruáltak várandóságodnál alatt , de ők a többi terhességüknèl is így voltak.Èn pedig mint írtam az első gyeemekemnèl nem jött még.
Ès nem elèg hogy ilyen zavarok vannak a mentésben mèg hátrahajlo mèhem is van.A doki azt mondta îgy nehezebb ...:(
Annyira el vagyok keseredve. :(
Úgy èrtem ezek miatt èn miattam nem jön a kistesót. Azt se tudom pontosan mikor kellene együtt lennünk mert sokszor kèt hónapig se jelentkezik. Hiába voltam három nőgyógyásznál is nem segítettek.
Most van időpontok egy hèt múlva egy magán dokihoz.
De addig...
Ès már lehet
Hogy csak bekèpzelem a tüneteket is. ;(
Ès ami a legrosszabb senki barátnőm sincs senki akivel beszèlgethetnènk. A páromat nem akarom mindig bosszantani , vagy is idegesíteni. Persze ő is várja mikor jelentem be h sikerült :) de jó lenne ha lenne vkim akivel a remènyeimet ès a csalodásaimat megoszthatnám.
Tudom h ez nem egy ilyen fórum :) , de itt mindenki olyan segítőkèsz .
Ne okold magad! Tudom, nagyon nehéz, fájdalmas...de az önmarcangolás nem segít!
Sajnos a menstruáció nem jó jel,de okosabb leszel, ha tesztelsz, vagy mikor majd elmész orvoshoz...
Szurkolok, hogy rendben legyen, ahogy Te szeretnéd!
Mindenképp. Akkor magasabb a hcg.
De! nekem nem várt napján du. is pozitív volt, úgyhogy ha nem sajnálod és a csalódástól nem félsz, tehetsz egy próbát. De akkor kicsit kevesebbet igyál és várj olyan 4 órát a vizelettel.
Csupa jókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!