11/15 A kérdező kommentje:
Nem tervezünk babát, bár ha jönne akkor várnánk természetesen. Csak késett egy hetet, és akkor csináltam. Akkor negatív volt, most pedig ki akartam dobni, akkor láttam hogy van még egy csík.
2016. márc. 24. 13:40
12/15 anonim válasza:
Azóta se jött meg?
Ez vékony csík ott,nem tűnik pozitivnak úgy.
13/15 A kérdező kommentje:
Dee, azóta megjött természetesen, csak volt hogy elfelejtettem kidobni a tesztet, és azokon nem volt soha második csík. Ezért lepődtem meg :)
2016. márc. 24. 13:55
15/15 anonim válasza:
Sok sok teszten vagyok túl, nekem ennél látványosabb halványból se lett babám :( Persze vannak akiknek ilyenből is siker, szóval ne add fel két nap múlva tesztelj. Látni én is látok nagyon halványat, de ha nem erősödik akkor nem terhesség. Drukkolok és ezt még nem veheted pozinak, ne éld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!