Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe ellentmond az ovuteszt...

Hőgörbe ellentmond az ovutesztnek?

Figyelt kérdés
Hőgörbém alapján nem volt ovum, stabilan 36,4-36,4 nem esett le, viszont 16. napon vagyok, tegnap pozitiv volt az ovutesztem, nem fogom lefotozni de higyjétek el hogy tényleg pozitiv mert már estem teherbe hogy ilyen csikot mutatott csak elvetéltem 8. héten. Szóval szerintetek ilyen leheséges amugy?

2016. márc. 23. 21:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a rengeteg választ! Kedves 3-as és mind a 3 terhesség vetéléssel végzödött?:(((

Januárban volt missed ab-om, azota egyszer menstruáltam, még egy ciklust akarunk várni h probálkozzunk, én is nagyon ki vagyok miatta mert körülöttem meg szülnek össze vissza... az egyik munkatársam pont akkorra van kiirva amikor én voltam... de senki nem tudja a munkahelyen, uh én is eléggé ki vagyok...

2016. márc. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!