Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Délutáni teszt! Más is látja?

Délutáni teszt! Más is látja?

Figyelt kérdés

Dec. 30-án volt sajnos egy vetélésem a terhesség 17. hetében! Most ez a harmadik ciklusom, holnap, holnaputánra nem várom! A reggeli teszt negatív volt ezen pedig most időn belül elő jött a második halványka vonal! Más is látja?

[link]

2016. márc. 23. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én annyiszor láttam bele babát az ilyen tesztekbe, hogy megszámlálni se tudom :( Háromszor voltam terhes (2 baba, egy vetélés), mindannyiszor a 14. napon volt erősen látható csíkom, azok nem tévedtek, nem voltak kétesek. Kíváncsi vagyok a 14. napi tesztedre!
2016. márc. 24. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát,nem mindenki ugyanúgy működik és nem kell feltétlenül erős csíknak lenni a nemvárt napján. Legalábbis nekem ki sem mutatta csak 3.4.nap késésnél.
2016. márc. 24. 08:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív! :)
2016. márc. 24. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy fordítom a telót, akkor mintha lenne ott vmi.nagyon sajnálom a vetélésed, három éve én is 17 hetesen vesztettem el a babánkat, és szörnyen megviselt. Már akkor volt egy lányunk,ő tartotta bennem a lelket, viszont valami borzalmasan szerettem volna minél hamarabb terhes lenni, úgy éreztem, hogy csak az enyhíthet a fájdalmamon. A lányunk is, meg az angyalkánk is első hónapban megfogant. Aztán eltelt egy hónap, meg még egy úgy, hogy nem maradtam terhes. Minden hónapban a ciklus második felében meg voltam zavarodva. Nem mertem emelni,mert mi van,ha...nem mertem futni,mert mi van ha...folyton teszteltem idő előtt, ami folyton negatív lett. Akkor jött az,hogy tuti korai volt, de nem. Minden egyes hónapban megjött 3éven keresztül. A dokim nyakára jártam, hogy vizsgáljon ki,mert tuti van vmi bajom.erre ő azt válaszolta, hogy az a bajom,hogy rágörcsölök. Tudta,hogy min mentem keresztül, már szinte baráti lett a viszonyunk,míg műtét után a kórházba voltam, és csak sírtam, akkor volt, hogy majdnem egy órát ült ott,és vígasztalt. Minden tiszteletem az övé. Aztán rá hajszál pontosan 3évre,hogy megfogant az a baba akit elvesztettem, abban a hónapban tüdőgyulladást kapott a lányunk. Az az ideg,ami akkor volt bennem, minden éjjel, minden nap az járt a fejemben, hogy ne legyen baja.nem hazudok,akkor egy percre sem gondoltama terhességre . Aztán egyszer párom kérdezte, hogy nem kellett volna már megbetegednem? És akkor döbbentem rá, hogy fogalmam sincs mikorra nem vártam, és mikor volt meg utoljára, annyira lekötött a kislányunk ápolása. Csináltam tesztet, és pozitív lett. Az orvosom mikor kérdezte az utolsó mensit, nem tudtam megmondani, csak körülbelülre, erre ő akkorát nevetett,hogy végre lássam be,hogy igaza volt, hogy azért nem jött össze, mert túl rágörcsöltem. És igaza volt, már tudom.azóta a kisfiunk is már 8 hónapos nagylegény.ezt csak azért írtam le, hogy figyelj, hogy nehogy te is ebbe a hibába ess,mert szerintem nekem akkor nem jön a kislányunk betegsége, nem terelni el a gondolataimat, akkor még mindig csak várnám azt a pozitív tesztet, és minden sikertelen hónappal egyre rosszabb, és ketségbeejtőbb a helyzet. Én szurkolok,hogy minél előbb babázhass te is. Megkérdezhetem,hogy mi történt, hogy elvetéltél?
2016. márc. 24. 09:03
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Csináltam teszteket (olyant amilyent ide feltöltöttem, és másfajtát is) sajnos mindegyik negatív!:((( Kezdek barnázni is így sajnos nem tudok 14. napi tesztet majd mutatni nektek!:(

Amit feltöltöttem, azon valóban időn belül kijött a második vonalka, és tényleg olyan volt ahogy a nagykönyvben meg van írva, nedvesen sokkal jobban látszódott mindenféle irányból! Nehéz elengedni a dolgot, de muszáj! 3.-4. napon mennem kell kontroll fsh-lh vérvételre illetve AMH-ra, mivel az fsh-m nagyon magas volt a ciklus elején!

Kedves utolsó! Köszönöm szépen a soraid!:) Nagyon jól esett a lelkemnek! Sajnálom, hogy Te is elvesztettél egy kis életet! Nálunk semmi, de semmi előjele nem volt a vetélésnek, se görcs, se vérzés, se semmi! Egyszer csak azt éreztem, hogy el kell mennem a mellékhelyiségbe, ahol a magzatburok egy része maroknyi hólyag formájában kötött ki a kezemben! Így ebben a pozícióban vártuk a mentőt, a "hólyagot" végig a kezemben tartva vitt be a mentő a szülészetre, ahol aztán fájáskeltő segítségével 2 óra "vajúdás" után született meg (mint utóbb kiderült) az egészséges, 10 dkg-os, 16 cm-es kicsi fiúnk!!!:((( Aki egyébként rögtön elsőre jött hozzánk!

Igyekszem nem rágörcsölni a témára... Van már egy 10 éves lányunk és egy 5 éves kisfiúnk! Pár hónapot adtunk még magunknak, aztán ha nem sikerül teherbe esnem akkor elengedjük a 3. baba lehetőségét, főleg így, hogy rossz az fsh értékem, ami petefészek kimerülésre utal! 38 éves vagyok!

2016. márc. 24. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok ismét! Nagyon sajnálom, amin átmentél, borzalmas lehetett. A gyerekek is otthon voltak? Hogy viselték? Nekem a kislányom borzalmasan viselte,hogy elment a tesója, ő akkor volt 4éves,már érezte ahogy mozog, már a hasam is nagy volt, minden gondolata a tesója volt, aztán egyszer csak nem volt már. Rengeteget sírt, minden nap kérdezte, hogy mikor jön vissza a tesója. Borzalmas volt. De most, hogy már megszületett, ő a világon a legboldogabb.imádja az öccsét, meg viszont is nagy a szerelem, csak már a lányunk kezd túlzásba esni,mert mindent megenged az öccsének, ha a haját tépi,az se baj,mert ő csinálja,akármit tehet vele az öccse, ő mindent tűr, aztán ha én szólok hogy nem szabad,akkor még én vagyok a rossz, hogy nem baj,ő már attól is boldog, ha megtépi. :D. Imádja,szerencsére nem volt féltékeny egyáltalán, de már elmúlt 7éves, és a mai napig nem telik el úgy hét,hhogy ne kérdezzen valamit a megnem született tesójáról. :(

Kívánom,hogy minél előbb sikerüljön teherbe esned, és probléma mentes szülésed, és terhességed legyen.

És amúgy az orvos mit mondott, mi lehetett a gond?

2016. márc. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!