Délutáni teszt! Más is látja?
Dec. 30-án volt sajnos egy vetélésem a terhesség 17. hetében! Most ez a harmadik ciklusom, holnap, holnaputánra nem várom! A reggeli teszt negatív volt ezen pedig most időn belül elő jött a második halványka vonal! Más is látja?
Sziasztok! Csináltam teszteket (olyant amilyent ide feltöltöttem, és másfajtát is) sajnos mindegyik negatív!:((( Kezdek barnázni is így sajnos nem tudok 14. napi tesztet majd mutatni nektek!:(
Amit feltöltöttem, azon valóban időn belül kijött a második vonalka, és tényleg olyan volt ahogy a nagykönyvben meg van írva, nedvesen sokkal jobban látszódott mindenféle irányból! Nehéz elengedni a dolgot, de muszáj! 3.-4. napon mennem kell kontroll fsh-lh vérvételre illetve AMH-ra, mivel az fsh-m nagyon magas volt a ciklus elején!
Kedves utolsó! Köszönöm szépen a soraid!:) Nagyon jól esett a lelkemnek! Sajnálom, hogy Te is elvesztettél egy kis életet! Nálunk semmi, de semmi előjele nem volt a vetélésnek, se görcs, se vérzés, se semmi! Egyszer csak azt éreztem, hogy el kell mennem a mellékhelyiségbe, ahol a magzatburok egy része maroknyi hólyag formájában kötött ki a kezemben! Így ebben a pozícióban vártuk a mentőt, a "hólyagot" végig a kezemben tartva vitt be a mentő a szülészetre, ahol aztán fájáskeltő segítségével 2 óra "vajúdás" után született meg (mint utóbb kiderült) az egészséges, 10 dkg-os, 16 cm-es kicsi fiúnk!!!:((( Aki egyébként rögtön elsőre jött hozzánk!
Igyekszem nem rágörcsölni a témára... Van már egy 10 éves lányunk és egy 5 éves kisfiúnk! Pár hónapot adtunk még magunknak, aztán ha nem sikerül teherbe esnem akkor elengedjük a 3. baba lehetőségét, főleg így, hogy rossz az fsh értékem, ami petefészek kimerülésre utal! 38 éves vagyok!
Utolsó vagyok ismét! Nagyon sajnálom, amin átmentél, borzalmas lehetett. A gyerekek is otthon voltak? Hogy viselték? Nekem a kislányom borzalmasan viselte,hogy elment a tesója, ő akkor volt 4éves,már érezte ahogy mozog, már a hasam is nagy volt, minden gondolata a tesója volt, aztán egyszer csak nem volt már. Rengeteget sírt, minden nap kérdezte, hogy mikor jön vissza a tesója. Borzalmas volt. De most, hogy már megszületett, ő a világon a legboldogabb.imádja az öccsét, meg viszont is nagy a szerelem, csak már a lányunk kezd túlzásba esni,mert mindent megenged az öccsének, ha a haját tépi,az se baj,mert ő csinálja,akármit tehet vele az öccse, ő mindent tűr, aztán ha én szólok hogy nem szabad,akkor még én vagyok a rossz, hogy nem baj,ő már attól is boldog, ha megtépi. :D. Imádja,szerencsére nem volt féltékeny egyáltalán, de már elmúlt 7éves, és a mai napig nem telik el úgy hét,hhogy ne kérdezzen valamit a megnem született tesójáról. :(
Kívánom,hogy minél előbb sikerüljön teherbe esned, és probléma mentes szülésed, és terhességed legyen.
És amúgy az orvos mit mondott, mi lehetett a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!