Terhes vagyok? Csináltam egy tesztet és negetiv lett várjak még vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Teszteltem de negativ lett pedig a tünetek megvannak. 1 hete késik a menzim,hányingerem van,fáj a derekam,a melleim nagyon érzékenyek,és kemény a hasam. Mit csináljak? Segítsetek! Előre is köszönöm.2007. nov. 12. 15:14
1/4 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy terhes vagy. Biztos nem elég magas a hcg szinted. Vagy várj pár napot és csinálj még egy tesztet, vagy menj el dokihoz.
Nem tudom, hogy tudod e, hogy a reggeli első vizeletből a legjobb csinálni a tesztet, és ha először negatív lesz a terhesség korai szakaszában előfordulhat, hogy a teszt csak egy óra elteltével válik pozitívvá. Úgyhogy ne dobd ki egyből a negatív tesztet. Drukkolok neked!
2/4 anonim válasza:
Sokan vann így, de attól még lehetsz terhes. Ha van türlemed, várj 2-3 napot, és csinálj tesztet, ha nincs, menj el dokihoz.
Drukkolunk:-)
3/4 anonim válasza:
Még egy tipp!!!
Mérd meg a reggeli hőd, és ha magasabb az átlaghődnél, akkor valóban lehetsz terhes és akkor valószínű, hogy alacsony még a hcg-d :)
4/4 anonim válasza:
vagy tedd amiket mar irtak elottem,vagy kerj vervizsgalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!