8. DPO teszt. Megnéznétek?
Értem én, hogy szeretnél minél korábban tesztelni, de a 8. DPO-n még biológiai képtelenség, hogy bármit is jelezzen a teszt. (Ha valakinek mégis jelez, akkor az nem a 8. DPO).
Amúgy ez full negatív, de nem is lehetne más.
Nekem is kellett kapnom progipótlást, de
-ha olyan a problémád, hogy már a beágyazódást is elő kell segíteni, akkor úgy is írják fel, vagyis akkor nem teszik függővé a pozitív teszttől
-ha a terhesség megmaradását segíti elő a progeszteron, akkor bőven ráér az esedékes mensi napjától kapnod, vagy akár még később is (ez azokra az esetekre érvényes, amikor a progihiány nem bizonyított, csak elővigyázatosságból szedetik - személyes tapasztalatom, hogy ilyenkor nem is nagyon számít, hogy kapod-e, vagy sem, inkább csak placebo-hatása van).
Nem látok rajta második csíkot.
Amúgy nekem is kellett azonnal progipótlás, de attól még elég volt a kimaradó menzesz napján tesztelni és utána elmenni dokihoz.
neked azt mondta, hogy tesztelj már ilyen korán? van olyan teszt, ami ilyenkor már kimutatja?
Azért tettem fel a kérdést, mert kinagyítva látok rajta valamit.
Nem mondta senki, hogy ilyen korán teszteljek, csak hát a kíváncsiság kifúrja az oldalamat. :D Várok még pár napot.
Köszi mindenkinek, szép napot Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!