Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO teszt. Megnéznétek?

8. DPO teszt. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Progeszteronpótlás miatt muszáj korán tesztelnem.

[link]

2016. márc. 22. 08:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hófehér.
2016. márc. 22. 08:39
 2/17 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy szeretnél minél korábban tesztelni, de a 8. DPO-n még biológiai képtelenség, hogy bármit is jelezzen a teszt. (Ha valakinek mégis jelez, akkor az nem a 8. DPO).

Amúgy ez full negatív, de nem is lehetne más.

Nekem is kellett kapnom progipótlást, de

-ha olyan a problémád, hogy már a beágyazódást is elő kell segíteni, akkor úgy is írják fel, vagyis akkor nem teszik függővé a pozitív teszttől

-ha a terhesség megmaradását segíti elő a progeszteron, akkor bőven ráér az esedékes mensi napjától kapnod, vagy akár még később is (ez azokra az esetekre érvényes, amikor a progihiány nem bizonyított, csak elővigyázatosságból szedetik - személyes tapasztalatom, hogy ilyenkor nem is nagyon számít, hogy kapod-e, vagy sem, inkább csak placebo-hatása van).

2016. márc. 22. 08:40
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem látok rajta második csíkot.

Amúgy nekem is kellett azonnal progipótlás, de attól még elég volt a kimaradó menzesz napján tesztelni és utána elmenni dokihoz.

neked azt mondta, hogy tesztelj már ilyen korán? van olyan teszt, ami ilyenkor már kimutatja?

2016. márc. 22. 08:41
 4/17 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert kinagyítva látok rajta valamit.

Nem mondta senki, hogy ilyen korán teszteljek, csak hát a kíváncsiság kifúrja az oldalamat. :D Várok még pár napot.

Köszi mindenkinek, szép napot Nektek

2016. márc. 22. 09:00
 5/17 anonim ***** válasza:
Semmit nem látok.
2016. márc. 22. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
12-14 dpo ig érdemes várni. legalább. és még az is korán van.
2016. márc. 22. 10:07
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem értem. Azt írtad, a progipótlás miatt kell ennyire korán.
2016. márc. 22. 10:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen 8. Dpo-n a pozi teszt, nekem egy 10-es alig láthatóan mutatta, de ezen csak a helye látszik.
2016. márc. 22. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ugyanilyen teszt ugyanígy nézett ki a 8. DPO-n. A 10. DPO-n pedig nagyon halványan már megjelent a második csík.
2016. márc. 22. 15:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Ezt én is negatívnak látom, de lenne egy tanácsom. korai teszteléshez ne ezeket a vaterás olcsó teszteket használd, nekem a facelléről már szinte leugrott a csík amikor ezen egyáltalán lett valami halványan....
2016. márc. 22. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!