Clear blue teszt negativ vagy halvanyan lehet belole valami. Megneznetek?
Most csinaltam eloszor ilyen tesztet es ezt nem tudom ertekelni..ma van a nemvart napja eloben rogton valami extra halvany vonal megjelent fuggolegesen de negativba tettem mert ott jobban latni..
Aki hasznalta ezt a tesztet tudna velemenyt mondani? Van meg remeny?
Egyebkent semmi mensi tunetem nincs meg...
Nem látok semmit.
Én használtam ezt a tesztet, az első olyan halvány volt, hogy ha kép formában felteszem ide, talán 10-ből 9 azt írta volna, hogy negatív. De halvány pozitív volt, már meg is született a baba. Élőben látszott inkább.
Hány perccel fotóztad a készítés után? Én időn belül láttam a függőleges csíkot de később jobban látszott.
Kb 5 perc utan fotoztam.. Most sem erosebb sajnos sot talan gyengebb ugyhogy ezert nem ertem:(
Koszonom a valaszt azert valoszinu akkor csak a tesztcsik helyere reagalt rogton..
Mindegy is valoszinu akkor megjon ma holnap..
Terhes biztos nem vagyok az a lenyeg mert akkor ma mar mutatnia kellett volna a tesztnek valamit:(
Kedves kérdező!
Az elmaradt menstruáció után pár nappal tesztelj. Ez a teszt negatív!
Ettől még lehetsz terhes, de mindenképpen korai a teszt.
Van, akinél látszik ilyen korán, de legtöbbször érdemes várni a mestruácio elmaradasa után néhány napot.
A pozitív tesztet fel fogod ismerni!
Remélem reményeid szerint alakulnak a dolgok!
Nekem egy erősebb kék plusszom volt,nem volt baba! A clearblue halvanyan is negativ ebbol a fajta tesztbol.
A te teszteden egyebkent nem latok semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!