Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clear blue teszt negativ vagy...

Clear blue teszt negativ vagy halvanyan lehet belole valami. Megneznetek?

Figyelt kérdés

Most csinaltam eloszor ilyen tesztet es ezt nem tudom ertekelni..ma van a nemvart napja eloben rogton valami extra halvany vonal megjelent fuggolegesen de negativba tettem mert ott jobban latni..

Aki hasznalta ezt a tesztet tudna velemenyt mondani? Van meg remeny?

Egyebkent semmi mensi tunetem nincs meg...

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 21. 12:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem volt egy ilyen tesztem. Nem voltam terhes!

2015. dec. 21. 15:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Aaaa...oke! Akkor ennyi en sem vagyok. Nem veszek tobbet ilyen tesztet! Koszonom szepen a valaszokat
2015. dec. 21. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Ellenorizd le masfajta teszttel is mert ilyen koran (nemvart napja) egy teszt nem teszt mint szoktak mondani :))) Drukk
2015. dec. 21. 18:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy kedves utolso! Koszonom😊
2015. dec. 21. 20:07
 15/19 anonim ***** válasza:
szia, a lányomnál a teszt nem mutatott semmit sem mégis terhes voltam , látták az uhn :) már 10 éves. ezek a tesztek elég érdekesek mostanában, sok a fals pozitiv meg a fls negativ is. szoval ha nem jön meg napokig még vegyél másikat aztán várj a dokival mert picike lenne és nem látná, max a méhszájból megállapitja hogy zárt de a has nyomkods nem tesz jot . .....
2015. dec. 22. 06:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Ma reggel megjott sajnos csak a hom 37,1...:(

Ezt nem ertem mert 36,6-36,7 altalaban ilyenkor

Koszonom a valaszolat! Kellemes unnepeket Mindenkinek!😊

2015. dec. 22. 07:14
 17/19 anonim ***** válasza:
A hőd még nem esett vissza:) ez jó jel :) hallottunk már olyanról aki terhes volt de megjött neki és pont a magas hő miatt gyanakodott!
2015. dec. 22. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Szia! Egyik terhességemnél én is akkor gyanakodtam, mikor a reggeli hőm magas maradt. És hidd el, hogy a középidős fogantatás ritka, és a hcg szint sem azonos mindenkinél, tehát pár nap múlva tesztelj, ha nem jön meg.

Tudom, hogy türelmetlen vagy, de amíg nem jön meg addig van esély!

2015. dec. 22. 08:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Megjott kedves utolso de a hom amugy meg mindig magas...ezt nem igazan ertem...ami meg furcsa, hogy nem faj a hasam pedig az is szokott.,viszont megvan rendesen..

Na mindegy csak nem ertem a magas hot?!

2015. dec. 23. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!