Első öt percben jött ki a halvány második csík. Meg nézned?
2016. márc. 21. 10:31
14/25 Kitty12345 válasza:
Én látom hogy mire gondolsz de szerintem száradási csík... 2 nap mulva tesztelj újra
15/25 Vilcsianyuja válasza:
Mindkét képet megnéztem, kivágtam a tesztcsíkot, nagyítottam, áttettem negatívba, ezek után mondom, hogy ez negatív. A második képen van valami nagyon-nagyon leheletnyi, szellemcsíknak se nevezhető képződmény. De ez nem jelent semmit, ha még csak a kb. 11. dpo-n vagy. Gondolom, úgyis hiába írom, hogy majd a nemvárt napján tesztelj, én se bírtam ki annó :)
16/25 anonim válasza:
Ráérsz tesztelni kb. szombaton. Hidd el, hogy akkor már jobban fog látszani ennél...
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek.
2016. márc. 21. 11:16
19/25 Vilcsianyuja válasza:
Csak annyit még, hogy én is teszteltem 11. dpo-n, igaz, kazettással, és valami hihetetlenül halvány lett a második csík, de egyértelműen ott volt azonnal, és rózsaszín volt a tesztcsík teljes szélességében. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehetsz terhes, csak azt, hogy ezen a teszten bármi pozitívra utaló jelet látsz (netán a lelki szemeiddel), azt még ne hidd el.
20/25 anonim válasza:
En vagyok,aki kérte a másik képet....
Igen,szerintem szépen látszik! Mivel a második kép száradás után készült így lehet arra fogni... De szerintem elég esélyes!!! 2nap múlva újabb teszt és nagyon drukkolok!!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!