Első öt percben jött ki a halvány második csík. Meg nézned?
2016. márc. 21. 10:31
1/25 anonim válasza:
Sajna nem látok rajta semmit...
2/25 anonim válasza:
Én nem látok 2.csíkot ez egyértelműen negatív
3/25 anonim válasza:
En nem latom 😐 es a zsepi csikja is elegge bezavar,mert pont ott van ahol a teszten kellene a masodik csiknak... Csinalj masik kepet. Kesik mar?mikorra nem varod?
4/25 A kérdező kommentje:
Azt írta a tájékoztató hogy adig tartsuk benne a tesztet míg teljesen át nedvesedik. Nincs el àzva a teszt, rögtön le is fényképeztem. Valaki látja? Negatívba nézzétek meg légyszíves köszönöm.
2016. márc. 21. 10:36
5/25 anonim válasza:
Senki sem mondta,hogy el van azva,hanem ugy tetted a tesztet s zsepire,hogy a zsepi felbehajtott csikja is ugyan ott van,ahol a teszted masodik csikjanak lennie kell,igy bezavar,mert akaratlanul is a szem,a zsepi csikjara szegezodik. Ezert csinalj masik tesztet a keprol,de ne tegyel ala zsepit! Ertehto?
8/25 anonim válasza:
*masik kepet a tesztrol
(Nem baj,hogy mar idon tul van)
9/25 anonim válasza:
A halvány és a nincs között azért van különbség! Ezen a teszten én nem látok,még csak leheletnyi második csíkot sem!
10/25 A kérdező kommentje:
Már ki száradt a teszt próbálok így fel rakni képet. És köszönöm hogy meg néztètek.
2016. márc. 21. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!