Van aki napokban nem várja? Vagy akinek már késik a mensije?
Figyelt kérdés
hány napja késik? tesztet csináltál már? és aki a napokban nem várja vannak terhességre utaló jelei?2016. márc. 20. 22:23
11/33 A kérdező kommentje:
még mindig nemjött meg, de néha még érzem h mintha megakarna jönni. nekem az a legfurcsább hogy egyáltalán nem fáj a cicim, pedig mindig majdmegőrülök úgy szokott fájni mielőtt megjön. legközelebb majd szerdán csinálok tesztet ha addig se jön meg :)
2016. márc. 21. 15:07
12/33 Szandy89 válasza:
5ös vagyok. Nekem se jött még meg. A folyamatos mindjárt megjön érzés még mindig megvan. Ezentúl SZ leszek. :)
13/33 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem megjött. :(
14/33 A kérdező kommentje:
3-as.
nagyon sajnálom :(
2016. márc. 21. 16:56
15/33 Szandy89 válasza:
Kérdező tesztelek veled szerdán ha nekem se jön meg addig!
Sajnálom 3-as.
16/33 anonim válasza:
Nekem ma NEM kellett volna megjönnie, és eddig nem is jött! :) Tesztet még nem mertem csinálni, félek a csalódástól, inkább várok még 2-3 napot (ha kibírom :D ).
Annyi tünetem van, hogy sűrű folyásom van (pedig ilyenkor nem szokott lenni, kevés esetben vízszerű van), és a jobb oldali petefészkemben néha néha késszúrásszerű fájdalmat érzek. Most kezdett görcsölni kicsit a méhem körül, de nem olyan mensisen, valahogy más... Remélem most sikerült! :) K.
17/33 A kérdező kommentje:
15-ös oké :)
utolsó: szurkolok hogy sikerüljön! :)
2016. márc. 21. 17:29
18/33 A kérdező kommentje:
ja és reggel fogok tesztelni :)
2016. márc. 21. 17:31
19/33 anonim válasza:
Én vagyok aki 18ra nem vártam.még nekem se jött meg, de fájdogál sajna.várok...
20/33 Szandy89 válasza:
Még mindig semmi! Lassan 1 hete késik. Ha reggelig nem jön meg akkor tesztelek!!! :) SZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!