Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi idejen jelentkezo...

Mensi idejen jelentkezo gyenge barnazas mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy lassan beindul, de még csak pecsételgetsz. Sokaknak van előzőleg 1-2 napig barnázgatás, ami jelentkezhet akár egyik hónapról a másikra (nálam is mindig hirtelen indult be, aztán egyik hónapban már előtte elkezdtem pecsételni egy nappal)
2016. márc. 20. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez konkretan mensi helyett jelentkezett. Tartott 3napig,aztán semmi. De ez meg a hónap elején volt! Teszteltem tobbszor is es mind negativ. Ha nem terhesség,vajon mi lehet az oka? Ennyi időre mar a tesztnek ki kellett volna mutatni.
2016. márc. 20. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ugy indul egyebkent hogy eloszor barnazok majd eros vérzés...de most semmi.Ez aggaszt.
2016. márc. 20. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha biztosan nem vagy terhes, akkor hormonzavar okozhat ilyet (nagyon keves mehnyalkahartya epul fel, igy tulajdonkepoen mensinel alig van, ami levaljon es kiuruljon), de akkor is elofordul, ha nem tortent a ciklusban tuszorepedes.

Egyszer-egyszer elofordulhat, de ha legkozelebb is ilyen lesz, akkor el kell menni orvoshoz.

Egyebkent a mensi elotti rendszeres barnazas sem tul jo, sok esetben a progszteron hiany egyik jele. Lehet, hogy azt sem artana megnezetni, mert amellett eleg nehez teherbeesni, de korai vetelest is okozhat.

De most nem arra gondolok, amikor lassan indul be a mensi, par oraig, fel napig pecsetelo verzes van csak, amibol rendes verzes lesz, hanem arra, amikor mar a rendes verzes elotti napokban barnazas, pecseteles van.

2016. márc. 20. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi a részletes valaszt😊 ennel jobban meg doki se tudta volna elmagyarazni😊

A kivizsgálást tervbe vettem,sajnos meg kulfoldon vagyok igy ezzel várnom kell kicsit. Viszont 2napja elkezdett fájni a mellem es mara meg erosodott...ami fura hogy nagy kaves vagyok,es ma reggel kishíján hánytam tole. Ettol fuggetlenul nem hiszem h baba van a dologban,talan csak a szervezetem akar megviccelni vagy nem is tudom!

2016. márc. 22. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!