Mensi idejen jelentkezo gyenge barnazas mit jelenthet?
Ha biztosan nem vagy terhes, akkor hormonzavar okozhat ilyet (nagyon keves mehnyalkahartya epul fel, igy tulajdonkepoen mensinel alig van, ami levaljon es kiuruljon), de akkor is elofordul, ha nem tortent a ciklusban tuszorepedes.
Egyszer-egyszer elofordulhat, de ha legkozelebb is ilyen lesz, akkor el kell menni orvoshoz.
Egyebkent a mensi elotti rendszeres barnazas sem tul jo, sok esetben a progszteron hiany egyik jele. Lehet, hogy azt sem artana megnezetni, mert amellett eleg nehez teherbeesni, de korai vetelest is okozhat.
De most nem arra gondolok, amikor lassan indul be a mensi, par oraig, fel napig pecsetelo verzes van csak, amibol rendes verzes lesz, hanem arra, amikor mar a rendes verzes elotti napokban barnazas, pecseteles van.
Koszi a részletes valaszt😊 ennel jobban meg doki se tudta volna elmagyarazni😊
A kivizsgálást tervbe vettem,sajnos meg kulfoldon vagyok igy ezzel várnom kell kicsit. Viszont 2napja elkezdett fájni a mellem es mara meg erosodott...ami fura hogy nagy kaves vagyok,es ma reggel kishíján hánytam tole. Ettol fuggetlenul nem hiszem h baba van a dologban,talan csak a szervezetem akar megviccelni vagy nem is tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!