Másnak is van rajtam kívül még olyan hogy csak pár napra írt ki a nőgyógyásza progeszteron pótlást?
Le írom röviden.
Két éve volt endometriozis műtétem össze nővesem volt. De csak nem sikerült a baba!
Aztán inofolicot korábban kezdtünk az sem segített.
Sőt allergiát váltott ki nálam.
Aztán kiderult vékony a méh nyàlkahàrtyàm, utrogestant kellett szednem, ez alatt volt szépen pete éresem és vastagabb lett a méh nyàlkahàrtya is. De így sem sikerült a baba.
A mostani helyzet az hogy az orvosom 14 ciklus naptól mondta szedjem a Progeszteron Elixír 200 GM kapszulát, de! 5 napig csak! Ez így is történt vissza hívott ultrahangra és azt mondta hogy most tényleg van pete éres van bőven, mondtam neki hogy barnás reggel a folyásom, azt mondta azért mert csak pár napig szedtem és így reagált a hormon.
Javaslatára próbálkozunk tovább baba ügyben.
A kérdésem az lenne hogy másnak is írtak ki progeszteron pótlást pár napra?
És ha tegnap volt az ultrahang nem késő? Mert 25- re várható a menstruációm.
Bocsánat ha nem értem de így két év után már ki merültem! :-( és több is mint két éve mert endo műtét előtt egy évig sem sikerült teherbe esni. Szóval összesen 3 éve.
Ha valaki érti kérem írjon, sajnos nincs más akinek fel tehetném a kérdésem, ezért itt próbálok valami támpontot találni.
Nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!