Másnak is van rajtam kívül még olyan hogy csak pár napra írt ki a nőgyógyásza progeszteron pótlást?
Le írom röviden.
Két éve volt endometriozis műtétem össze nővesem volt. De csak nem sikerült a baba!
Aztán inofolicot korábban kezdtünk az sem segített.
Sőt allergiát váltott ki nálam.
Aztán kiderult vékony a méh nyàlkahàrtyàm, utrogestant kellett szednem, ez alatt volt szépen pete éresem és vastagabb lett a méh nyàlkahàrtya is. De így sem sikerült a baba.
A mostani helyzet az hogy az orvosom 14 ciklus naptól mondta szedjem a Progeszteron Elixír 200 GM kapszulát, de! 5 napig csak! Ez így is történt vissza hívott ultrahangra és azt mondta hogy most tényleg van pete éres van bőven, mondtam neki hogy barnás reggel a folyásom, azt mondta azért mert csak pár napig szedtem és így reagált a hormon.
Javaslatára próbálkozunk tovább baba ügyben.
A kérdésem az lenne hogy másnak is írtak ki progeszteron pótlást pár napra?
És ha tegnap volt az ultrahang nem késő? Mert 25- re várható a menstruációm.
Bocsánat ha nem értem de így két év után már ki merültem! :-( és több is mint két éve mert endo műtét előtt egy évig sem sikerült teherbe esni. Szóval összesen 3 éve.
Ha valaki érti kérem írjon, sajnos nincs más akinek fel tehetném a kérdésem, ezért itt próbálok valami támpontot találni.
Nagyon szépen köszönöm.
Magában a kérdésedben sajnos nem fogok tudni segíteni,de én is endós vagyok, engem is műtöttek, és műtétet követően nekem a nődoki pl. Visanne tablettát akart felírni, de mondtam, hogy most, frissiben, műtétet követően (persze nem azonnal) neki akarunk kezdeni a babaprojektnek, így végül várt. Ő volt legjobban meglepve, mikor megfogant a babánk, Visanne-os "előkészületek" nélkül, természetes úton.
Én Premens tablettát szedtem, nem is kellett végigszednem a három hónapot, 2 és fél hónapra rá megfogant Babó.
Illetve van egy jó homeopátiás dokim, ő javasolt szereket ösztrogén-progeszteron harmonizálásra, azt is szedtem, mindezt egy időben.
Szerintem keress fel egy homeós dokit Te is, illetve amit még javasolni tudnék, mert írtad, hogy hosszú ideje próbálkoztok: nem ártana elmenni az alternatív gyógyászat irányába: talpmasszőr, természetgyógyász, családállítás...ilyesmik. Mert elképzelhető, hogy kezeletlen lelki problémák is állhatnak a háttérben.
Kívánom, hogy mielőbb összejöjjön a baba!
Nagyon szépen köszönöm! Tavaj év elején jártam kineziológiara, semmit sem ért csaladatalitas....
Azt ki felejtettem hogy mikor inofolicot ittam lett egy mióma is a méhem belső falában :-( ennyit erről.
Várok további hozzá szokásokat. Köszönöm.
De a lombik nem önköltséges? Vagy ha évek alatt sem jön össze a baba, ak állja a költségeket az állam?
A kapcsolatotokban amúgy rendben mennek a dolgok? Persze nyilván megterhel minden kapcsolatot, ha a pár várja, és nem jön a baba, de úgy alapból rendben van a kapcsolatotok?
Én fogantatás előtt voltam pár hónappal családállításon (tudom, írtad, hogy voltál, és nem jött be, csak gondoltam, leírom, velem mi volt)és kiderült, hogy anyukámnak volt egy vetélése, ami valahogy nem tudatosult benne (pedig voltak tünetei is!) és én ezt hordoztam, vagyis teljesen úgy jött le a látottakból, mintha az ő terhét én cipelném. Nem lehetséges, hogy a Te családodban is volt vetélés, vagy terhesség / szülés közbeni / utáni halál, akár a babánál, akár az anyánál?
A kapcsolatunk nyilván néha hullámzó, hiszen sok a három év.vannak lelki problémák, de nem hiszem hogy e miatt nem sikerül a teherbe esni.
A lombik, számomra most nem jön szóba, más okok miatt. Bocsánat de ezt nem szeretném ki írni.
Szia! Na, történt-e azóta valami változás ez ügyben?
Saját otthonotok van amúgy? Néha az is befolyásolja a babaprojektet, hogy nincs saját :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!