Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is száradási csik?

Szerintetek is száradási csik?

Figyelt kérdés

[link]

Időn túl jött ki, de 1 órán belül. Élőben mintha halvany rozsaszin lenne. Müllerben vettem a tesztet, Duchesse a neve. Igaz, még csak 10. dpon vagyok, de ilyenkor már szoktam rózsaszinezni, meg barnázni, és eddig semmi. A melleim nagyon fájnak, mintha be lenne gyulladva mindkettő. 13-14. dpon szokott megjönni.

2016. márc. 18. 11:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki pofátlannak nevezte a válaszolót és nem a kérdező....egyébként köszönöm szépen nagyon szép a kilátás és friss is a levegő a magas lovamon csak egy kicsit töri a fenekemet a nyereg :)!

Kérdező én látom a csíkot és szurkolok,hogy erősödjön az a csíkocska és holnap már időn belül is ott legyen :)

5-ös

2016. márc. 18. 19:51
 22/32 A kérdező kommentje:

Köszi 5-ös! Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad!!!

Köszönöm a drukkot, hamarosan ki fog derülni, hogy vajon kár volt-e pisis tesztet időn túl nézegetni ;)

Rózsaszinezés még mindig nincs, a melleimtől meg konkrétan idegbajt kapok, pakolás közben üvölteni tudtam volna, ha hozzáérek, fáj, ha lehajolok, fáj...

2016. márc. 18. 19:56
 23/32 anonim ***** válasza:
27%

Igen kerdezo latom,hogy sikerult kiadnod magadbol...

En eleg harcias vagyok teny,de leginkabb az a bosszanto,mikor valakit le kell szolni! Miert? Miert nem lehet normalisan valaszolni,hogy lattok-e rajta valamit,vagy sem? Foleg,h irta is,most van itt eloszor...

Neked pedig orulok a magas lovadnak es a friss levegodnek,csak nem tudom mire vagy ennyire bekepzelt! mi svajcba elunk, 3600m magasan egy hegy tetejen,ha gondolod meghivlak egy hetvegere es megtudod milyen az igazan friss levego! 😉

2016. márc. 18. 19:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Ja es kerdezo,amugy drukkolok,h sikeruljon es legyen belole valami,de 1oran belul neztel ra az ugy eleg sok... Mi a tesot tervezzuk es multhonapban volt hasonlom,megsem lett baba. De neked drukkolok
2016. márc. 18. 20:03
 25/32 A kérdező kommentje:

Huuuu, Svájc, szupeeeer :) de szép lehet ott!

Köszönöm a drukkot! Én is drukkolok Nektek! Meg a magas lovon ülőnek is, ha ő is a babatervezés miatt van itt :)

2016. márc. 18. 20:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a meghívást,de itt nálunk is elég tiszta a levegő :)!Na de viccet félretéve szurkolok mindenkinek én én is köszönöm szurkolást :)
2016. márc. 18. 20:11
 27/32 A kérdező kommentje:

Amúgy nem lehetne, hogy én is mennék Svájcba ötössel????? :) :) :) Annyira szép lehet :) Aztán csapunk egy Hcg teszt-leső bulit :)

Remélem most már mindenki megnyugodott, és legalább fele annyit nevettetek, mint én 😄🤓 :)

2016. márc. 18. 20:18
 28/32 anonim ***** válasza:

A piszkalodasokat felre teve es a cinikus kommenteket,tenyleg gyonyoru itt...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 18. 20:45
 29/32 anonim ***** válasza:

Hú tényleg gyönyörű helyen laksz :)!

5-ös :)

2016. márc. 18. 20:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Barmennyire hihetetlen lehet,en magyarorszagra vagyom... Mas nem,ha a teso osszejon,szulni biztosan haza megyek.
2016. márc. 18. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!