Szerintetek is száradási csik?
Időn túl jött ki, de 1 órán belül. Élőben mintha halvany rozsaszin lenne. Müllerben vettem a tesztet, Duchesse a neve. Igaz, még csak 10. dpon vagyok, de ilyenkor már szoktam rózsaszinezni, meg barnázni, és eddig semmi. A melleim nagyon fájnak, mintha be lenne gyulladva mindkettő. 13-14. dpon szokott megjönni.
#4 szerintem egyaltalan nem pofatlansag,hogy feltetted ide a te teszted!
Mi lenne,ha ti is kicsit kedvesebben fogadnatok? Mekkora nagy magaslovon ulo emberek vannak itt! Foleg,h irta most van itt eloszor...
Egyebkent igen,szerintem latszik a masodik csik a teszteden!
Kerdezo neked viszont semmi! Nem mellesleg "Időn túl jött ki,de 1órán belül." Mi lenne,ha te is az helyett,h le pofatlanozol mast,olvasnal betegtajekoztatot? Idon tul a tesztet ki kell dobni,mert akkor mar nem ertekelheto! Magyarul dobd ki,a teszted,mert ez a halvany szurke csik is idon TUL jott ki!
Inkabb kedvesnek,toleransnak segitokesznek kellene lenni a masikkal szembe es olvasni tanulni,nem magaslorol dumalni.
Nem tehetek róla, hogy ilyen magas a lovam :) :)
Amúgy igazad van, nem kellett volna leorditanom a fejét szegénynek, de már megbeszéltük. Alapból nem vagyok egy harcias természet, de van, hogy "elgurul a gyógyszerem". Bár úgy látom, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedül, mert a te stílusod sem volt éppen a legkedvesebb. Amúgy láttam, hogy más kérdéséhez is odatette a képet, aki az én kérdésemhez is, ezért gurult a bogyóm...
Az pedig, hogy mikor nézegetem a pisis tesztemet, az én dolgom, és kérdezni is szabad, szerintem. És ha elolvasod a szabályokat, illik a kérdésre válaszolni, és nem pedig leoltani a kérdezőt! Nyilván megvan az oka, hogy miért tettem fel a kérdést!
További szép estét kívánok!!!!
Amikor kommentet írsz, az első szabály, hogy Ne OFFolj! Elég vastag betűvel van kiírva.... És látható vegig, míg írod a kommentet :) A Ne menj béke felesleges vitákba is vastag betűvel van. Bemásolom:
Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
És: Nem én pofatlanoztam le a nem ide illő kommentelőt :)
Na, mostmár kiírtam mindent magamból!
Ha érdekel valakit, később is tesztelek, és jövök majd az eredménnyel
Csóközön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!