Talán érdekes kérdés, még is érdekelne. Vajon van ilyen?
Fontos elmondanom,hogy en voltam felul....
De a nemedet nem mondtad... Szoval most a csaj vagy a pasi volt felul?de igazabol mindegy is! A sperma nem folyik benne ossze vissza,ha jol lett felhuzva! Nem veletlen van rajta a kis sperma gyujto resze,mert abba marad! Ha pedig benak voltatok es tenyleg "kifolyt" akkor azt neked kell tudni,hogy kerult-e a huvelybe vagy sem! Ha ennyire paraztok miert nem nezitek meg a gumit hasznalat utan,h minden rendbe van-e vele? Ilyen gyerekes hulye kerdest feltenni... Ne csodalkozz,hogy senki nem valaszol,mert erre nem lehet értelmeset! 2-3het mulva csinalj tesztet es kiderul,hogy van-e terhesseg a lehetetlen helyzetbol vagy sem...
Akkor csinálj tesztet és kiderül mi van. 1 nap késés még nem a világ vége.
De nem tartom valószínűnek, hogy terhes vagy.
Szerintem is hulye kerdeses, foleg nm ertem h mit szamit ki van felul?! Meg miert van ott a rohogo szmajli?
Elso mar megvalaszolta a kerdest!
Valószínüleg esélytelen így a teherbeesés. Azt írtad, hogy ez már 3 hete történt és most kellene megjönnie, akkor nagy valószínűséggel ovuláció előtt 1 héttel történt az általad említett eset, mert a várt mensi előtt kb 2 héttel van a peteérés időpontja. Ha került is spermium a hüvelybe, akkor sem lehetsz terhes, hiszen a hímivarsejtek 2-3, max 5 napig életképesek a női szervezetben.
Ezen kár feszkóznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!