Pontosan mi az a Beágyazodás? És barnás folyás vagy kis mennyiségű vérzés kíséri? Akinek volt tapasztta meg osztaná?
Kis vérzés kísérheti igen, vannak, akik különböző fájdalmakat is észlelnek, többnyire azonban semmi jele nincs.
"Pontosan mi az a Beágyazodàs?"
most így nem tartanék egy biológia órát hirtelenjében, de az első által betett link erre is választ ad majd.:)
Elég undi, de azért leírom, hogy nálam mi volt a jele.
Görcsölni egyáltalán nem görcsöltem, viszont mikor kb. egy héttel az ovu után szeretkeztünk a párommal, utána fura halvány barnás-rózsaszínes trutyi jött ki belőlem. Lepedőt kellett cserélni, de miután megmosakodtam, elmúlt. Nem gyanakodtam, mert ez volt hosszú ideje az első hónap, mikor nem voltunk együtt pont félidőkor, csak jóval előtte és jóval utána... Tíz napra rá pozitívat teszteltem.
Szia! Én most vagyok úgy, hogy tegnap nagyon halvány rózsaszín kis pecsételés volt, ma délutánra pedig barnás folyásom lett, de nálam ilyen sose volt menstruáció előtt. Mindig görcsölni szoktam és a melleim szoktak fájni, most hála istennek nincs semmi ilyen :) Több mint egy éve, hogy próbálkozunk, de eddig sajnos semmi, doki azt mondta, hogy türelem. Hát most talán sikerült :) Ja és egyébként 4 napja késik, hétvégén szeretnék tesztelni, nem akarom ennyi idő után elkapkodni!
Szorítok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!