Barnás, szövetes (? ) folyás, pecsételés változó intenzitással 2 napja. Mi lehet ez?
Szia! Nekem ugyan ez volt, és másnap megjött! :(
Nagyon szorítok, hogy baba legyen neked a dologban! Érzékeny tesztet már csinálhatsz, 1 nappal nemsvárt mesi előtt!
Írd majd meg mi volt.
Drukkolok
Szia! Második vagyok!
Először is kérlek nyugodj meg! Csinál holnap vagy holnap után tesztet, ha az megnyugtat, ha pozitív menj orvoshoz minnél hamarabb.
Ha meg fog jönni akkor meg fel a fejjel! Össze fog jönni a baba, de tudja Ő, hogy mikor kell jönnie! Kicsit megvárattatja a Mamit meg a Papit! :)
Holnap reggel első vizeletből érzékeny teszt. De lehet még így is korai! Vasárnap jobb lenne reggel első vizelettel.
Szia Második :)
Köszönöm a tanácsot, próbálok nyugodt maradni, csak szeretnék mindent megtenni, hogy ha baba van ne legyen semmi gond. Most gyorsan csináltam egy tesztet de csak 25-ös érzékenységű volt itthon és persze full negatív lett, ma már kb 5x pisiltem...
Még mindig második vagyok :)
Ha rendszeres a cilusod, lehet ez előjel, hogy meg fog jönni. Ha nem rendszeres akkor a barna folyás hormonzavarra utalhat! A baba nem kizárt, főleg, ha dolgoztok rajta :) Semmiképpen ne keseredj el, és ne idegeskedj! Teszt reggeli vizeletből, de várj vasárnapig (ha tudsz :) ) Ha nem vagy jól, akor menj el dokihoz. Nőgyógyászati sürgősségi! Ott alaposan kivizsgálnak (velem úgy volt) És mondanak valami okosságot.
Pihenj le, aludj egy nagyot, holnap esős idő lesz, lazulj egy nagyot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!