SÜRGŐS NAGYON! Lehet teherbe esett? SEGÍTSETEK! :C
barátnőmmel pettingeltünk
Csak kiverte nekem én pedig megujjaztam..NEM VOLT SEX.. Terhesség tünetek jelentkeztek nálla
Mell feszülés, reggel hányinger. A vérzésének április elején kell megjönnie.. Félünk hogy nemfog.. Segitségeteket kérem, tanácsokat.. (ha valamit még akartok tudni kérdezzetek!) Nagyon fontos lenne minnél hamarabb az ideg megöl!
Milyen érveket akarsz, de komolyan? Nyisd ki a biológiakönyvet, és nézd meg, hogyan készül a gyerek.
Ha meg ennyire parásak vagytok, hagyjátok a fenébe az egészet, mert így nem lehet élvezni a dolgokat.
Mit szeretnél még tudni? Nem a gólya hozza,erre már félig rájöttél. De érdemes lenne még tanulni,vagy leülni a szülőkkel beszélni erről. Ha nem jut smerma a hüvelybe,akkor nincs gyerek. Stimm?
A beágyazódás 7-12 nap. Ha teherbeejtetted volna,akkor szex után leghamarabb 14 nappal kezdene érezni vmi kis tünetet,DE! még az sem valószínű. Miért? Mert a tüneteket,legfőkêpp a hányingert a HCG hormon termelődése okozza,ami csak beágyazódás után (7-12 nap peteérés után) kezd el termelődni. Tehát,ha most sperma jutott volna a hüvelyébe és mindemellett még pont peteérése is lett volna,akkor leghamarabb 14 nap múlva érezne tünetet!!!!
Mi a hcg hormon?A terhességi tesztekkel úgy mutatható ki a kisbaba érkezése, hogy jelen van a csak terhesség alatt képződő anyag, a HCG. A HCG mennyisége ugyanis nagymértékben megnő a vérben és a vizeletben, amikor egy nő teherbe esik. Az első időben a mennyisége extrém.
Könyörgöm beszéljetek a szülőkkel mert nagyon levagytok maradva. Egy kis felvilágosítás rátok férne,mert a kisbabákat nem a kÁposztaföldről hozzák az anyukák. Vagy a lânyokat,nem a levegő termékenyíti meg...
Utolso válaszoló először is köszönöm a válaszod.. Itt GYIKon azt olvastam hogy SPERMÁS UJJTOL TEHERBE LEHET ESNI
Mindig letöröltük és mindig száraz volt az ujjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!