SÜRGŐS NAGYON! Lehet teherbe esett? SEGÍTSETEK! :C
barátnőmmel pettingeltünk
Csak kiverte nekem én pedig megujjaztam..NEM VOLT SEX.. Terhesség tünetek jelentkeztek nálla
Mell feszülés, reggel hányinger. A vérzésének április elején kell megjönnie.. Félünk hogy nemfog.. Segitségeteket kérem, tanácsokat.. (ha valamit még akartok tudni kérdezzetek!) Nagyon fontos lenne minnél hamarabb az ideg megöl!
1.) Ha nem volt szex, akkor nem esik teherbe.
2.) Ha csak áprilisban kell megjöjjön, akkor lehetetlen, hogy már most tüneteket produkáljon.
A leírtak alapján nem terhes, mivel:
-ahhoz, hogy terhes legyen az ondónak a hüvelyébe kell kerülnie
-másnapra nem jelentkeznek terhességi tünetek, még akkor sem, ha tényleg terhes lenne
Mindig védekezzetek és figyeljetek a higiéniára és nem kell aggódnotok.
Akkor kezdjetek aggódni, ha:
-nem védekeztetek (a megszakítás nem védekezés!) pl.: fogamzásgátlóval vagy gumival
-nem jön meg a menstruációja
Kérlek olvassatok utána a témának közösen is, hogy tisztában legyetek a veszélyekkel.
Valamint a helyesírási hibákon tényleg nem szeretnék pattogni, de magyarul a "szex" szót tényleg így kell írni sz-szel és nem "sex" formában. Bocsánat, de ezt annyiszor látom és nagyon zavar. Most, hogy leírhattam kicsit jobban vagyok. :D
és ha spermás volt az ujjam?
(Mindig letöröltük)
köszönöm!
Esetleg egykis érvekkel alátámasztanátok? C:
Nagyon parásak vagyunk :c
Tényleg nem akarunk még egy terhességet
15évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!