Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SÜRGŐS NAGYON! Lehet teherbe...

SÜRGŐS NAGYON! Lehet teherbe esett? SEGÍTSETEK! :C

Figyelt kérdés

barátnőmmel pettingeltünk

Csak kiverte nekem én pedig megujjaztam..NEM VOLT SEX.. Terhesség tünetek jelentkeztek nálla

Mell feszülés, reggel hányinger. A vérzésének április elején kell megjönnie.. Félünk hogy nemfog.. Segitségeteket kérem, tanácsokat.. (ha valamit még akartok tudni kérdezzetek!) Nagyon fontos lenne minnél hamarabb az ideg megöl!

2016. márc. 15. 20:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha nem volt szex akkor nem terhes... :)
2016. márc. 15. 20:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz! De ez tuti?..:c és mér vannak tünetei?:c a hasa is görcsöl mintha meg akarna jönni
2016. márc. 15. 20:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha szex nem volt, akkor nem esett teherbe. De fél nappal szex után amúgy sem lennének ilyen tünetek, ha teherbe esett volna, akkor sem. Inkább beképzeli magának és azért érzi ezeket.
2016. márc. 15. 21:00
 4/18 anonim ***** válasza:

1.) Ha nem volt szex, akkor nem esik teherbe.

2.) Ha csak áprilisban kell megjöjjön, akkor lehetetlen, hogy már most tüneteket produkáljon.

2016. márc. 15. 21:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Pettingelést március 6.án kezdtük
2016. márc. 15. 21:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, a pettingtől nem esett teherbe.
2016. márc. 15. 21:05
 7/18 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján nem terhes, mivel:

-ahhoz, hogy terhes legyen az ondónak a hüvelyébe kell kerülnie

-másnapra nem jelentkeznek terhességi tünetek, még akkor sem, ha tényleg terhes lenne

Mindig védekezzetek és figyeljetek a higiéniára és nem kell aggódnotok.

Akkor kezdjetek aggódni, ha:

-nem védekeztetek (a megszakítás nem védekezés!) pl.: fogamzásgátlóval vagy gumival

-nem jön meg a menstruációja

Kérlek olvassatok utána a témának közösen is, hogy tisztában legyetek a veszélyekkel.

Valamint a helyesírási hibákon tényleg nem szeretnék pattogni, de magyarul a "szex" szót tényleg így kell írni sz-szel és nem "sex" formában. Bocsánat, de ezt annyiszor látom és nagyon zavar. Most, hogy leírhattam kicsit jobban vagyok. :D

2016. márc. 15. 21:06
 8/18 A kérdező kommentje:

és ha spermás volt az ujjam?

(Mindig letöröltük)

2016. márc. 15. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem terhes. Meg fog jonni neki. Nyugodj le! :D
2016. márc. 15. 21:20
 10/18 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Esetleg egykis érvekkel alátámasztanátok? C:

Nagyon parásak vagyunk :c

Tényleg nem akarunk még egy terhességet

15évesek vagyunk

2016. márc. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!