Létezik, hogy állapotos vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. 9 hete lefeküdtem a barátommal. Menstruáció utáni pár napon belül. Védekeztünk de szex utáni menstruációm nagyon gyenge volt. Sőt szinte meg sem volt. Megnyugtattam magam hogy az mensi de azóta megint eltelt egy hónap és már 4 napja meg kellett volna a következő menzeszemnek jönnie de semmi. Tesztet mèg nem vettem meddig várjak a menzeszre? Azért sem aggódtam eddig mert diétázok attól is kimaradhat de most kicsit beparáztam. Első szex volt a barátommal. És azóta nem feküdtünk le, sőt már együtt sem vagyunk. Mi legyen? 17 lány2016. márc. 15. 17:12
11/20 A kérdező kommentje:
Úristen... hát ez nem valami megnyugtató. Ma veszek tesztet. Holnap reggel meg is csinálom. De ha pozitív...helyben összeesek
2016. márc. 16. 06:17
13/20 anonim válasza:
Ha 9 hete volt az együttlét, már délutáni vizeletből is kimutatja....nem csinálod meg ma a tesztet????
14/20 anonim válasza:
Csináld meg ma a tesztet, ha baba van, ki fogja mutatni! Figyelj, mostmár ne stresszelj! Ha van baba,akkor őmár ottvan, ha tudod, ha nem. Nem tudsz ellene tenni, max ha időben megtudod, és neadjIsten el akarod vetetni..., akkor fontos, h időben tudd. Remélem, h nem lesz baba, mivel nem szeretnéd, de ha mégis, az sem a világ vége...
15/20 A kérdező kommentje:
Most vettem meg a tesztet. Reggel csinalom meg szerintem. Ha kiderül hogy babát várok nem vetetem el. Nem tudnék utána tükörbe nézni...
2016. márc. 16. 15:32
16/20 anonim válasza:
Ha 9 héttel ezelőtt voltatok együtt, akkor bármikor megcsinálhatod a tesztet, nem kell reggelig várni.
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon biztosra szeretnék menni ezért csinalom reggel. Mert ha most azt adná ki hogy negatív nem biztos hogy elhinném... főleg hogy így is védekeztünk mégis esélyes a baba..beletrafálok ezekbe a legkisebb az esélye dolgokba
2016. márc. 16. 16:17
18/20 A kérdező kommentje:
Megcsináltam végül a tesztet!! NEGATÍV
2016. márc. 16. 17:20
19/20 anonim válasza:
Akkor az tuti negatív, hidd el!!! :)
20/20 A kérdező kommentje:
Hála Istennek !! :)
2016. márc. 17. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!