Lehetek állapotos?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Érdeklődni szeretnék,hogy volt-e már valaki hasonló cipőben,és végül sikerült-e a baba?Szabályos 28 napos ciklusaim vannak.Utolsó mens.2015.dec.6.Csináltam ma egy tesztet(igaz nem reggel)és az negatív lett,és egyfolytában azt érzem,hogy na most megjött..de semmi.Érdekelne,hogy szerintetek mikor célszerű újra tesztet csinálnom?És volt már valaki hasonló helyzetben?

Köszönöm előre is a válaszokat.

23L

2016. jan. 5. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges.Ez már 2 napos késés,bár ha nem pontosan középidőben van a peteérés,akkor később mutathatja,de elképzelhető,hogy hétvégére pozi lesz :)
2016. jan. 5. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy meginogtál. Barátnőm is makk egészséges volt (anno), neki is volt olyan, hogy egyik hónap megjött, másik hónap nem jött meg, ja és nem volt terhes. Szerintem ez még természetes, bár nektek kéne jobban tudni. 32F
2016. jan. 5. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Két-három naponta érdemes tesztelni, ha nem jön meg továbbra sem. Nekem a 15. Dpo-n reggeli tesztből is csak nagyon halvány lett, szóval nálad is lehet még bármi.
2016. jan. 5. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy sokkal valószínűbb, hogy nem vagy terhes, mint, hogy igen, pár nap késés teljesen normális és a mensi-érzés leginkább a mensi előjele szokott lenni. Csinálj tesztet reggel ha gondolod, de szerintem pár napon belül megjön, de nem teljesen kizárt a terhesség sem, ilyenkor nem lehet tudni, túl korai.
2016. jan. 5. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2016. jan. 5. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem dec. 10 az utolsó mensim és vasárnap pozitívat teszteltem. Igaz, nekem rövidebbek a ciklusaim az átlagnál, emiatt az ovu is korábban van, vasárnap már a mensi ideje lett volna. Azóta se jött meg és két teszt is pozitív. Az első halványabb, de egyértelmű, a tegnapi csík már leugrik a tesztről.

Tapasztalataim szerint ha már "bármikor megjön" érzés van, az esedékes mensi idején, akkor már a teszt is jelez (negyedik terhességem a mostani).

2016. jan. 5. 15:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok ismét én.Csináltam azóta tesztet,ami negatív lett,viszont tegnap úgy nézett ki,hogy megjön(barnás folyásom volt)mára viszont semmi nyoma.Szerintetek most mit csináljak?Várjak még,vagy hívjam fel az orvosomat?
2016. jan. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!