Milyen vitaminokat, teákat igyak, hogy minél hamarabb állapotos legyek?
E-vitamin, folsav, vas, C-vitamin, B-vitaminok, tulajdonképpen mindet tartalmaznia kell egy rendes étrendnek. Valamint ne görcsöljetek rá erre a próbálkozásra, két hónap még elég kevés idő. Csak próbáljátok meg élvezni egymást és az együttlétek többségét ovulációra tervezzétek.
Fontos, hogy ne stresszelj, ne akard túlságosan ezt a babát, csak feszültté tesz, ha mégsem jön össze mindjárt.
4-es köszönöm.
A folsavat sok helyen olvastam. Multivitamint szedek.
Én nem szedtem terhesvitamint terhesség előtt. Számomra frusztráló volt.. vagy hogy mondjam. Sima multivitamint szedtem, és próbáltam olyan gyümölcsöket, ami a "népi hagyomány szerint" jót tesz, vagy épp segíti a teherbeesést.
Lehet semmi összefüggés nincs, de pl gránátalmát ettem, mert szerettem is, kb 2 naponta mikor terhes lettem.
Hőgörbét vezetsz? Ciklus. hu-n tök jól lehet követni.
Ja, és az is érdekes, hogy thai masszázson voltunk életemben először, mikor összejött. Szerintem segített ellazulni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!