Nem sikerült a beágyazodás vagy mert félbe maradt a gyógyszer?
Múlt héten kedden kezdtem el szedni a progeszteront 200. Mg.de sajnos már szombaton nem vettem be mert allergiás rohamot váltott ki nálam. Tegnap egész pontosan két óra hosszaig fájdalmaim voltak a két petefèszkem kapart szúrt az alhasam és a derekam majd le szakadt, éreztem valami melegség folyt ki, azt hittem meg jött, meg néztem de nem, hanem sok bő krémes testäpolò szerű fehér folyásom volt. Után elmúlt a fájdalom mintha elvàgtàk volna. Ma észre vettem észre reggel a bugyiban barnás maszatolas volt.
Lehet meg fog jöni mert abban hagytam a progeszteront?
30 naposak a ciklusaim. 24 nem várom.
Valaki írjon mert azt sem tudom mi van 😒 😢
Voltam ma nőgyógyászati vizsgálaton, de meg is tudtam valamit meg nem is! 😐 hüvelyi ultrahangon vizsgált, és azt mondta Lele vannak a petefeszkeim tüszővel, és hogy az barnás néha mert annyiba maradt a progeszteron.
Kérdeztem most meg fog jöni a menstruációm?! azt mondta nem tudja, utána kérdeztem és vékony vagy vastag a méhnyálkahartya?! Azt mondta ezt nem lehet látni! 😢 hát ezen be sírok komolyan mondom! Egy orvos ne lássa????
Ilyen a magyar egészségügy.
24 kéne meg jönie, na most ha tele van tüszővel szerintetek próbálkozunk baba ügyben? Légyszíves valaki mert meg örülök.
Bocsánat lemaradt, ma vettem ovuláció tesztet csináltam egyet, és erős két csíkos.
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!