Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem sikerült a beágyazodás...

Nem sikerült a beágyazodás vagy mert félbe maradt a gyógyszer?

Figyelt kérdés

Múlt héten kedden kezdtem el szedni a progeszteront 200. Mg.de sajnos már szombaton nem vettem be mert allergiás rohamot váltott ki nálam. Tegnap egész pontosan két óra hosszaig fájdalmaim voltak a két petefèszkem kapart szúrt az alhasam és a derekam majd le szakadt, éreztem valami melegség folyt ki, azt hittem meg jött, meg néztem de nem, hanem sok bő krémes testäpolò szerű fehér folyásom volt. Után elmúlt a fájdalom mintha elvàgtàk volna. Ma észre vettem észre reggel a bugyiban barnás maszatolas volt.

Lehet meg fog jöni mert abban hagytam a progeszteront?

30 naposak a ciklusaim. 24 nem várom.

Valaki írjon mert azt sem tudom mi van 😒 😢

2016. márc. 15. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nehogy méhen kívül legyen.
2016. márc. 17. 17:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Voltam ma nőgyógyászati vizsgálaton, de meg is tudtam valamit meg nem is! 😐 hüvelyi ultrahangon vizsgált, és azt mondta Lele vannak a petefeszkeim tüszővel, és hogy az barnás néha mert annyiba maradt a progeszteron.

Kérdeztem most meg fog jöni a menstruációm?! azt mondta nem tudja, utána kérdeztem és vékony vagy vastag a méhnyálkahartya?! Azt mondta ezt nem lehet látni! 😢 hát ezen be sírok komolyan mondom! Egy orvos ne lássa????

Ilyen a magyar egészségügy.

24 kéne meg jönie, na most ha tele van tüszővel szerintetek próbálkozunk baba ügyben? Légyszíves valaki mert meg örülök.

2016. márc. 18. 11:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat lemaradt, ma vettem ovuláció tesztet csináltam egyet, és erős két csíkos.

??

2016. márc. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!