Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36 napos ciklus még normálisna...

36 napos ciklus még normálisnak számít, teherbe eshetek igy is vagy igy már nehezebben fog menni?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég óta probálkozunk eddig még nem sikerült a baba.Nekiáltam szedni c vitamint folsavat és terhesvitamint szerintetek szedjek még e vitamint,megmondom őszintén nagyon válogatos vagyok nem sok mindent eszek meg ezért gondoltam hogy feltöltöm a szervezetem vitaminokkal.Most szeretném kiprobálni az Lh tesztet vagy szerintetek a hőmérőzés biztosabb a peteérés megállapításához,sajna én nem tudom hogy mikor van pontosan az enyém.Lehet nincs is 36napos ciklusnál,mikor megjön az utobbi két hónapban 3-4napot barnázok a mensim 6-7napig tart,régen nem szoktam barnázni ez jelenthet valamit?Menjek vele orvoshoz?

2016. márc. 14. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is rendeltem lh tesztet meg is jött az volt irva 36napos ciklusnál a 19.naptól kell kezdeni.Nekem akkor életileg 29.én kell elkezdenem,Gratulálok mindegyikőtöknek akinek sikerült már a baba
2016. márc. 26. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!