36 napos ciklus még normálisnak számít, teherbe eshetek igy is vagy igy már nehezebben fog menni?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég óta probálkozunk eddig még nem sikerült a baba.Nekiáltam szedni c vitamint folsavat és terhesvitamint szerintetek szedjek még e vitamint,megmondom őszintén nagyon válogatos vagyok nem sok mindent eszek meg ezért gondoltam hogy feltöltöm a szervezetem vitaminokkal.Most szeretném kiprobálni az Lh tesztet vagy szerintetek a hőmérőzés biztosabb a peteérés megállapításához,sajna én nem tudom hogy mikor van pontosan az enyém.Lehet nincs is 36napos ciklusnál,mikor megjön az utobbi két hónapban 3-4napot barnázok a mensim 6-7napig tart,régen nem szoktam barnázni ez jelenthet valamit?Menjek vele orvoshoz?2016. márc. 14. 20:43
11/11 A kérdező kommentje:
Én is rendeltem lh tesztet meg is jött az volt irva 36napos ciklusnál a 19.naptól kell kezdeni.Nekem akkor életileg 29.én kell elkezdenem,Gratulálok mindegyikőtöknek akinek sikerült már a baba
2016. márc. 26. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!