Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem erősödik a teszten...

Miért nem erősödik a teszten a második vonal?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kellett volna megjönnie, de szerencsére semmi. Azóta minden reggel csinálok egy tesztet, de a második vonal olyan halvány, hogy szinte nem is látszódik. Mindig másfajta tesztet használok. Mindegyiken ott van a nagyon halvány második vonal, de egyáltalán nem erősödik. Ez miért van? Mégsem sikerült? :-(

Ha terhes vagyok, akkor vagy 5.-én, vagy 6.-án jött össze a babó, hiszen csak akkor voltunk együtt a párommal.

2008. szept. 21. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Szia én aznap csináltam a teszetet, mikor meg kellett volna jönnie, és két erős/sötét csík volt ott. Elmentem egyből dokihoz de még a petezsákot sem látta csak a megvastagodott nyálkahártyát. 2hát múlva már látta a petezsákot, de az eéő terhességet, csak újabb 2hét múlva. Szörnű kivárni, de sztem neked sem látszódna most még semmi.
2008. szept. 21. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ez érdekes...anno én is szinte mindennap csináltam tesztet (egy héten keresztül) és nem erősödött a csík halvány maradt..aztán egy hetet vártam és elmentem dokihoz, csak petezsákot látott, tesztet pedig nem csináltam többet. Azóta is furcsállom a dolgot mert mindenhol azt írják, hogy napról napra erősödik. Hát nekem nem erősödött...

A 10 perchez meg csak annyit, hogy én ezt nem értem...a legtöbb teszt dobozon az szerepel, hogy 3-5 perc múlva olvassuk le, de 10 perc után már nem értékelhető a teszt mert úgynevezett száradási csík is megjelenhet rajta második vonalként..

2008. szept. 21. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti vagyok, én soha nem értettem ezt a 3-5 perces dolgot, míg terhes voltam csináltam néhány tesztet, és mindegyiken AZONNAL ott volt a két csík. Én úgy tudom minnél több a HCG annál sötétebb a vonal, ezért kellene egyre erősödnie neked is, hiszen a terhesség alatt ez a fajta hormonszint folyamatosan nő.
2008. szept. 21. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én az első terhességemnél a mensi késése utáni 3. napon teszteltem gabriellel, már majdnem kidobtam amikor nagyon halványan megjelent a második csik, másnap clearblueval teljesen egyértelműen látszódott mindkét csík. A második terhességemnél már türelmetlenebb voltam , július 31-én kellett volna megjönnie, de mivel volt kórházban orvos ismerősöm , kértem egy beutalót tőle a laborba, ahol már 21-én telejesen egyértelműen látszódott a két csík, pedig a mensim meg 3-án kezdődött, akkor akárhogy is számolom nekem nagyon korai terhességet mutatott ki, hisz még volt 10 napom a következő mensiig. Felkerestem az orvosom, aki azzal "nyugtatott", hogy az egyik férfi orvos munkatársának is volt már pozitiv tesztje, úgyhogy várjam még csak meg azt a 31-ét és ismételjem a tesztet. Megtettem, 31-én , pozitív lett, visszamentem a dokimhoz, aki közölte, ismét " megnyugtatásképp", hogy csak megvastagodott nyálkahártyát lát, ami attól is lehet, hogy ma fog mejönni. Szóval vártam két hetet és ismét felkerestem az orvosom, aki akkor egy 6 hetes terhességet állapított meg. Szóval ha adhatok egy tanácsot és van rá lehetőségetek, menjetek a kórházi labora , mert az ottani teszt, hihetetlen, de sokkal hamarabb megmutatja, amit látni szeretnénk. Én a harmadiknál is ezt fogom tenni egy pár nap múlva.
2008. szept. 21. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy kívánom, hogy neked az a két halvány csík egy egészséges bébit mutasson!
2008. szept. 21. 21:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A ma reggeli teszteken már egyértelműen látszódik a második vonal is. Várok még egy hetet, aztán irány a doki :-)

Mindenki válaszát nagyon köszönöm!

2008. szept. 22. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom régi kérdés, de babo lett belőle?
márc. 3. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!