Miért nem erősödik a teszten a második vonal?
Csütörtökön kellett volna megjönnie, de szerencsére semmi. Azóta minden reggel csinálok egy tesztet, de a második vonal olyan halvány, hogy szinte nem is látszódik. Mindig másfajta tesztet használok. Mindegyiken ott van a nagyon halvány második vonal, de egyáltalán nem erősödik. Ez miért van? Mégsem sikerült? :-(
Ha terhes vagyok, akkor vagy 5.-én, vagy 6.-án jött össze a babó, hiszen csak akkor voltunk együtt a párommal.
ez érdekes...anno én is szinte mindennap csináltam tesztet (egy héten keresztül) és nem erősödött a csík halvány maradt..aztán egy hetet vártam és elmentem dokihoz, csak petezsákot látott, tesztet pedig nem csináltam többet. Azóta is furcsállom a dolgot mert mindenhol azt írják, hogy napról napra erősödik. Hát nekem nem erősödött...
A 10 perchez meg csak annyit, hogy én ezt nem értem...a legtöbb teszt dobozon az szerepel, hogy 3-5 perc múlva olvassuk le, de 10 perc után már nem értékelhető a teszt mert úgynevezett száradási csík is megjelenhet rajta második vonalként..
Sziasztok!
A ma reggeli teszteken már egyértelműen látszódik a második vonal is. Várok még egy hetet, aztán irány a doki :-)
Mindenki válaszát nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!