Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhessegi teszt. Most akkor...

Terhessegi teszt. Most akkor ez mi?

Figyelt kérdés
szaradasig nem lattam semmit rajt. rozsaszin volt felulete. 10 perc mulva lehetett latni nagyon halvanyan.pqr perc mulva ilyen lett. meg sok napom van de faj a cicim. gondoltam megcsinalom. ja,annyi hogy szqradas kozben rasutott a nap. nem tudom fefolyasolja e. [link]

2016. márc. 14. 08:13
1 2
 11/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Helyesírás luxus?
2016. márc. 14. 10:17
 12/16 anonim válasza:
Nekem is kb ilyen volt és időn túl, amikor babát vártam:-)
2016. márc. 14. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen az száradási csík volt. Én is ezt a tesztet használtam.

[link]

Ez volt az én kérdésem, ebből a tesztből lett pozitív azén tesztem.

Majd írd meg,hogy neked mi lett végül. Drukkolok.

2016. márc. 14. 10:22
 14/16 A kérdező kommentje:
holnap csinalok megegyet. nagyon rossz hogy nem konkretan negativ vagy pozitiv. igen utolso ez nem is kerdez,a tied pozitiv. nekem is volt mar ilyen. ketszer voltam terhes. ebbol egy babam szuletett. altalaban mindig elobb teszteltem ezzel a teszttel. eddig bejott.
2016. márc. 14. 10:30
 15/16 Dora022 válasza:

Szerintetek?

[link]

2016. ápr. 19. 19:11
 16/16 Babu79 ***** válasza:
Megkèrdeztem Kèrdező, hány nappal a nemvárt elött teszteltèl?
2016. ápr. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!