Terhessegi teszt. Most akkor ez mi?
Figyelt kérdés
szaradasig nem lattam semmit rajt. rozsaszin volt felulete. 10 perc mulva lehetett latni nagyon halvanyan.pqr perc mulva ilyen lett. meg sok napom van de faj a cicim. gondoltam megcsinalom. ja,annyi hogy szqradas kozben rasutott a nap. nem tudom fefolyasolja e. [link] 2016. márc. 14. 08:13
1/16 anonim válasza:
sztem ez nem az,de tesztelj pár nap mulva hátha :) drukkolok!
2/16 anonim válasza:
Nap nem befolyasolja :) Halvany pozi sejtheto szerintem mert ugyanolyan szeles a ket csik! Reggel csinalj ujat!
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív lesz! :) drukkolok
4/16 A kérdező kommentje:
oh de jo! azt hittem 100% negativokat kapok 😊 valaki nem tudna at tenni negativba ? az a baj hogy mikpr ez az elfolyt rozsaszin raszaradt resz nem volt rajt,ugyan latszott a masodik nagyon halvanyan de nem tudtam van e szine. aztan hirtelen minden rozsaszin lett. nem is ertem.
2016. márc. 14. 08:43
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
Ne haragudjon senki.. de mit kell nézni? Azt a vékony szürke ázási csíkot? :/
7/16 A kérdező kommentje:
nem haragszom en 😊 ezert tettem fel hogy megkerdezzem ki mit lat . a negativon latom a masodik csik korvonalait halvanyan. de en mindent latok amit akarok 😃
2016. márc. 14. 09:46
8/16 A kérdező kommentje:
ez gabriel szetszedve. nem azhatott el. 4 cseppet kell ratenni. alig ment el a vegeig szoval tul sokat nem rakhattam ra
2016. márc. 14. 09:47
9/16 anonim válasza:
Írtam neked egy privát üzit! :)
10/16 anonim válasza:
Gabriella? Az jó tesztnek mondják. Viszont nekem is volt két csíkos mikor nem voltam terhes.. és rózsaszínes volt időn belül... bár lehet kémiai volt. Nem csodálkoznék volt már rá példa. Drukkolok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!