Lehetek terhes az alábbi tünetekkel? Bővebben lent 22/N
Március 9-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak. 7-én nagyon erős alhasi fájdalomra ébredtem fel éjszaka. Alig bírtam menni egyrészt a fájdalomtól, másrészt azért mert a végtagjaimbanmnem volt erő. Másnap még fájt a hasam, de enyhébben. Nap végére már annyira vészesen nem fájt. Tűrhető volt a helyzet. Eltelt 1 hét és még vannak enyhe alhasi görcseim. Néha a derekamba is belejön a fájdalom. 6 napja késik a menstruációm.
Párommal nem védekeztünk. Nem ment el bennem, de tudom, hogy attól a teherbeesésre megvan az esély.
Terhes, tünet nélkül is lehetsz, tehat ilyen alapon simán. A késés is elég tünet lehet.
Mondjuk az erős fájdalomból elsőre nem a terhességre, hanem cisztára vagy gyulladasra gondolnék.
Miért nem csinálsz egy tesztet?
Amúgy persze, lehetsz terhes, ha nem védekezel, bár a nagyon erős alhasi görcs terhesség esetén gondot jelent, vagy jelenthet gondot, nem terhesség esetén pedig utalhat arra, hogy megjön a vérzés, vagy valamilyen probléma van (akár gyulladás, akkor ciszta, ahogy az előttem válaszoló is leírta) és ilyenek tudják befolyásolni a menzeszt is, vagyis simán nem jön meg vagy késik.
Mindenképpen csinálj tesztet, ha negatív, akkor nem vagy terhes, viszont jelentkezz be mindenképpen egy nőgyógyászhoz és vizsgáltasd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!