Clostilbegyt-tel sikerült valakinek teherbe esni?
Köszönöm a hozzászólásokat!!
Ha ilyeneket olvasok, akkor mindig lelkesebb leszek tőle!! :)
Van amikor nagyon elkeseredek, mert már annyira szeretnénk babát. Tegnap voltam a dokinál. 5X1 clostytól semmi változás. 5mm-es tüszőkből 7 mm-esek lettek. Ennyi. Azt mondta a doki, hogy nem gond, lehet, hogy még most fognak beindulni nőni. Csak az aggaszt, hogy máskor ennyitől 20 mm-es is lett. Igazhogy most február 18-tól nem volt mensim. De nem adom fel, ha ilyen biztatóakat írtok!!! :)
Sajnos én is ugyanezt érzem át.
Nagyon nehéz, de kitartást!
Szia!
én 2 clostys hónapból egyszer sem jártam sikerrel, majd nem szedtem be a következő adagot, mert jött a karácsony, és már untam a sok ideget, és így lettem babás! :) Doki szerint még segíthetett az előző havi adag! :) Drukkolok nagyon! :) Majd írj hónap végén, hogy álltok! :)
Metformint te szedsz? vagy mondta hogy a szénhidrátszegény diéta kötelező? én is pcos vagyok, mint már írtam az első oldalon valahol.. fura hogy csak clostyval akarnak segíteni, amúgy meg a tüszőrepedés ovitrelle injekcióval lehet segíteni, nem értem miért csak ennyi segítséget kapsz.. inszeminációval lehet már rég babás lennél.. inszemi másnapjától duphastont kellett szednem és a második sikerült is.. 14 hós a fiam.. szóval dokicsere? a meddőségik a babásodás-bocsi- után azonnal visszaküldenek a saját nődokidhoz! nem is vállalnak terhesgondozást, nem lenne idejük ugyi.. ha kell help, vagy csak beszélnél valakivel, aki hasonló cipőben jár, járt, írj nyugodtan..
Egyébknt lelkesíteni azt nagyon jól tudok :DDD - én 3 évet vártam bébire, és pontosan tudom mit érzel.. mit éreztek, mit kell átélnetek!!
képzeld, vártam az első inszemire, mikor bemondták a rádióba, (ment a rádió épp) hogy xy kinyírta a gyerekét.. szerinted nem akartam sírva fakadni? azok a sötétebb színűek 16 évesen még jó, hogy gyorsan esnek teherbe! azokkal meg ne foglalkozz.. amit belinkeltem neked, előző oldalon, azt nézd meg:) Nekem akkor sikerült, amikor már nem sírtam el magam a pocakosok láttán.. és igen, tudatosan kell elkezdeni szeretni őket.. beleképzeltem magamat a helyükbe, és elképzeltem, hogy milyen amikor bébi van benne.. hónapokkal a fogantatás előtt már úgy kezeltem magam, mintha kismama lennék, és ott lenne a pocimban, és gondoltaban mindenkinek újságoltam, hogy van baba:))
Önmagában lehet, hogy más jellegű megtámogatásra is szükséged lenne. Ehhez tudnék orvost ajánlani, mintsem, hogy én kezdjek "orvosolni".
Meddőségi szakembernél jártam, aki elmagyarázta, hogy az agyalapi mirigy működésével együtt kell rendbe tenni a szervezetemet. Erre gyógyszert kaptam, miközben a Clostilt is szedtem. Így együtt lett 5 sikertelen hónap után egyből ikrek. Én írtam előbb, hogy mondhatni elsőre sikerült így.
Szia, én is írtam, hogy a nődokik nem mindig tudják megfelelően kezelni sajna a meddőséget, ezért is választottam rögtön meddőségi rendelést- és igen, a Kaáliba jártunk! Ne félj nem drágább, mint ha sima nődokinál jársz! mi is azt hittük, hogy majd gatyánk rámegy.. tanári fizum van, ugye nem mindegy.. de pl amikor megvolt az inszemi- ott ugyanúgy ki kell fizetni az eszközök költségét, ahogy másol is, itt is csak azt kellett, és a HCG uganúgy ingyenes volt, sőt még a rákövi 8 hetes UH is ingyen volt- ezt egy magándokinál simán ki kellett volna fizetned! Szóval én nagyon ajánlom mindenkinek a Kaáli intézetet!
Ha kell doki név, írj privit nyugodtan, átküldök minden infot:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!