Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt-tel sikerült...

Clostilbegyt-tel sikerült valakinek teherbe esni?

Figyelt kérdés
Rendszertelen a vérzésem, ha van egyáltalán. Elég érzékeny erre a gyógyszerre a szervezetem, így nekem csak 5 napig 1 szemet kell szednem. Csak szeretném tudni, hogy mik az esélyeim.
2010. ápr. 2. 14:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én 2*1-et szedtem, de ennek a gyógyszernek a segítségével a második hónapban babás lettem. :)

Remélem hamar kopogtat a gólya nálatok is! :)

12 hetes kismami

2010. ápr. 2. 18:29
 2/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy írtál, jó ilyeneket olvasni. Tavaly kétszer is szedtem, de nem jött össze, remélem majd most.

Várom még a biztató hozzászólásokat!!! Erőt adnak. :)

2010. ápr. 2. 19:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bocsika hogy nem a kérdésre válaszolok, de lenne egy kérdésem. Nekem is rendszertelen a vérzésem, annyira hogy tavaly december 18.án volt meg, és most április 3.án jött meg. Neked is ennyire rendszertelen, voltál orvosnál vagy kivizsgáláson? Nekem elvileg az a bajom hogy nincs peteérésem, és én is ezért szeretném a clostyt kipróbálni.

2010. ápr. 5. 14:33
 4/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, nekem is ennyire rendszertelen. Tavaly is kb. 7x menstráltam 2 napot, de ebből 3x gyógyszerrel hozták meg, úgyhogy 12 helyett 4x menstruáltam rendesen. Nekem is a peteérésemmel van baj, meg PCO-s is vagyok. Voltál már orvosnál? Kivizsgált rendesen?

2010. ápr. 6. 13:55
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

(én is pcos)

ÉN úgy estem teherbe clostyval, hogy inszemináció volt. simán clostyval nem.

Én is ajánlom az "offolónak", hogy kérjen orvosi vizsgálatot- fsh, lh meg a többi hormon, és ha pco gyanús vagy, akkor menj el egy 3 pontos vércukor-inzulin vizsgálatra, fontos az INZULIN- vércukor vizsgálat!

(egyébként én meg úgy vagyok pcos, hogy rendszeres a vérzésem, sőt sokszor 26 napra jön meg.. de nekem nem volt peteérésem, és erre csak akkor jöttem rá, amikor metet szedtem meg clostyt.. de simán closty nem segített.

Drukkolok neked nagyon:) linkelek mindjárt valamit, még ez tetszett nagyon nekem:)

2010. ápr. 7. 23:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

egyébként ettől függetlenül sikerülhet neked:))

[link]

ingynes!!!! nyugodtan regelj:)

2010. ápr. 7. 23:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy sikerült, no nem nekem de a sogornőmnek ikrei lettek tőle.

Elég nagy az esély az ikerbabákra ha ilyet szed az ember.

Gondolom már egy csomó kivizsgálás meg volt,de azt szeretném megkérdezni, hogy a nyákot azaz a hüvelyváladékot figyelitek?

Ajánlanék nektek 2 oldalt ahol sok segitéget kaphattok.

www.babatervezok.otthona.net

www.hellobaby.hu

2010. ápr. 8. 01:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
jók
2010. ápr. 8. 05:14
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy van esélyed. Egyik volt kolléganőm második closty-s hónapban, egy mostani kolléganőm első clostys-ban teherbe esett. Azóta mindketten boldog anyukák. Sok sikert kívánok neked is!
2010. ápr. 8. 08:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre sikerült. Ikrek fogantak.
2010. ápr. 8. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!