Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki korán ment UH-ra és még...

Aki korán ment UH-ra és még nem látott semmit a doki. Később lett baba belőle?

Figyelt kérdés

A nem várt napja után 2 nappal (ma) mentem dokihoz, mert kétszer teszteltem pozitívat, és tegnap este rózsaszínes folyásom volt. Nem látott semmit, azt mondta talán egy kis árnyékot, de nem tudta biztosan állapítani. Azt mondta bármivel számolhatunk még.

Egyelőre úgy kezeljük, mintha állapotos lennék, kaptam progeszteront. Voltatok hasonlóan?

2016. márc. 9. 15:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bíztatót nem mondott, még azt sem, hogy van megvastagodott nyálkahártya, vagy bármi...

Köszönöm a kedvességeteket, válaszaitokat.

2016. márc. 9. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a nemvárt után 5 nappal mentem el egy korábbi vetélés miatt, de csak 11mm nyálkahártyát látott, amire azt mondta hogy ebből még bármi lehet, baba is és mensi is, de mivel a teszt pozitív így mondjuk, hogy terhes vagyok, 3 hét múlvára hívott vissza, akkor már 6+5 volt a terhesség szívhanggal.
2016. márc. 9. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem most 21mm méhnyálkahártya az elmaradt utáni 3. napon Az elsőnél 18mm volt az elmaradt utáni 2. napon.
2016. márc. 9. 20:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Nemsokára kiderül, mert már itt ülök az ultrahang előtt :) két hete még semmit sem láttak.
2016. márc. 10. 09:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2016. márc. 10. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt velem is. 4+0 hetesen, 1 nappal a nemvárt után mentem dokihoz, pozitív teszttel. Mert barnáztam és előtte volt vérvétel, alacsony volt a progim. De nem kaptam progit mert nem látott semmit, 5+1 hetesen mentem vissza, akkor már volt petezsák, és kaptam progit is.

17hkm

2016. márc. 10. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Én a kimaradt mensi utáni 5napon teszteltem pozitívat, majd következő nap du elkezdtem vérezni, elmentem orvoshoz aki megállapította a terhességet és írt fel gyógyszert amit a 12.hét végéig kellett szednem. Szerencsére minden rendben volt, de nagyon megijedtem én is.

Remélem veled is minden rendben lesz.

31hkm

2016. márc. 11. 17:51
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hétfőn írok, mi volt. már nagyon várom
2016. márc. 12. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Minden rendben?

Voltál orvosnál?

Mit mondott?

2016. márc. 17. 14:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos hetfon se biztatott semmi joval...kert ket vertesztet...sajnos nem duplazodik a hcg szint, ezert hha nem is egyertelmuen de mae kimondtak, hogy elhalt terhesseg :-( pedig Mar latni a petezsakot, szikholyagot...azt is mondtak, mintha kezdene levalni...:-( nagyon szomoru vagyok.
2016. márc. 18. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!