Aki korán ment UH-ra és még nem látott semmit a doki. Később lett baba belőle?
A nem várt napja után 2 nappal (ma) mentem dokihoz, mert kétszer teszteltem pozitívat, és tegnap este rózsaszínes folyásom volt. Nem látott semmit, azt mondta talán egy kis árnyékot, de nem tudta biztosan állapítani. Azt mondta bármivel számolhatunk még.
Egyelőre úgy kezeljük, mintha állapotos lennék, kaptam progeszteront. Voltatok hasonlóan?
Nekem semmi bíztatót nem mondott, még azt sem, hogy van megvastagodott nyálkahártya, vagy bármi...
Köszönöm a kedvességeteket, válaszaitokat.
Ugyan ez volt velem is. 4+0 hetesen, 1 nappal a nemvárt után mentem dokihoz, pozitív teszttel. Mert barnáztam és előtte volt vérvétel, alacsony volt a progim. De nem kaptam progit mert nem látott semmit, 5+1 hetesen mentem vissza, akkor már volt petezsák, és kaptam progit is.
17hkm
Én a kimaradt mensi utáni 5napon teszteltem pozitívat, majd következő nap du elkezdtem vérezni, elmentem orvoshoz aki megállapította a terhességet és írt fel gyógyszert amit a 12.hét végéig kellett szednem. Szerencsére minden rendben volt, de nagyon megijedtem én is.
Remélem veled is minden rendben lesz.
31hkm
Minden rendben?
Voltál orvosnál?
Mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!