Császár után túl hamar teherbe esni?
Szia.Azt hiszem,én vagyok a te embered:)
Én kereken 4 hónappal a kislányom születése után estem teherbe,természetesen nem terveztük.kizárólagos szoptatás mellett,de már megjott a menstruációm,tehát egyszerűen figyelnünk kellett volna..most már mindegy.
A lényeg,hogy az orvosom azt mondta,hogy 4 hónap alatt Mindennek be kell gyogyulnia,a császáros sebnek is,tehát nem kell félnem.
Így is lett,nem volt semmi gond,a kisfiam a kiírt napon,szintén császárral született.(nem indítottak,magától megindult)1 év és 17 nap van közottük,ennek már 5 éve.
Az más kérdés,hogy nekem utána pokoli nehéz volt,amikor a nagyobbik is jóformán baba,de teljesen eltérő igényekkel,de ismerek olyat,akinek meg sem kottyant (vagy csak megszépültek már az emlékek :)
Szóval fel a fejjel,kitartást és jó egészséget kívánok.
Lemaradt,de természetesen folyamatos és fokozott orvosi kontroll szükséges,ez egyértelmű.
Kapásból veszélyeztetett terhesség papíron,de nyilván egy pár hónapos mellett sok pihenésre nincs lehetőség.
Itt is érvényes a szabály;pihenj,amikor a gyerek alszik,később ha már ketten lesznek,sokkal kevesebb pihenés jut,mert elarthst egy darabig,míg egyszerre alszanak (ha egyáltalán összejön)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!