Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív, vagy száradás...

Halvány pozitív, vagy száradási csík?

Figyelt kérdés
Bár nem tudom hol csatolhatom, de csináltam tegnap délután egy Expect tesztet és nagyon halvány pozitív van rajta. Vagy száradási csík? Ha volt bárkinek ilyen megírná mi lett?

#pozitív #vagy negatív?
2016. márc. 9. 12:25
1 2 3
 21/25 mandiga ***** válasza:
Mióta próbálkoztok? Lehet csak nagyon rágörcsöltél, és olyankor nehezebben jön a baba. Nálam detto. :(
2016. márc. 20. 12:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Háááát.....

Van már három gyerekünk, 4,5 2,5 és 1 évesek.

Csak szeretnénk még és fura hogy nem jön pedig nem védekezünk. Tartok tőle hogy valami gond lehet a hormonjaimmal (ciklus szabálytalan,hullik a hajam, stb...)

2016. márc. 21. 06:50
 23/25 mandiga ***** válasza:

Én is így vagyok. Mióta babát szeretnék, azóta a hormonjaim megbolondultak. Nekem is vannak gyerekeim, és most nem akar jönni a baba. A ciklusomról nem is beszélek.

Hőmérőzöl esetleg? Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?

2016. márc. 21. 08:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem van két gyermekem 40 éves vagyok, 11,5-14,5 évesek!A ciklusom mondjuk csontra 28 napos, letöltöttem a netről egy ovulációs naptárat, nagyon jó, sokat segített ( rózsaszín napló rajta egy fehér virág, ez az ikonja ) tök jól le ír mindent! Próbáld ez alapján, vagy vannak ovu tesztek,hogy mikor van pé-d! 16-os voltam! Ma csinálok új tesztet :D
2016. márc. 22. 06:39
 25/25 anonim ***** válasza:
szerintem is pozitív, mert látni a csíkot, csinálj negatív fotót hátha akkor jobban látszik!
2016. márc. 22. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!