Elhalt a terhesseg? Vagy korai?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh n . Az orvos egy ici pici szikholyagot latott uresen. A menzeszem januar 31 en volt. Atlagban 32 naposak a ciklusaim de menzesz elott mar extra pozitiv tesztjeim voltak. Az orvos szerint nincs benne semmi .tehat ugy nez ki elhalt. Ha kiszamitjuk a menzeszt meg a tesztet meg a mostani uh kepet valami biztos nem stimmel. Szerintetrk ?2016. márc. 8. 19:33
1/14 anonim válasza:
Ennyi idősen még nem is fog látni szikhólyagon kívül semmit sem. Ha jól számolom, 5+2 vagy, nekem 5+3 hetesen is csak szikhólyagot láttak 10mm-es petezsákban, ami a lehető legjobb ebben az időben. Később menj másikhoz.
2/14 A kérdező kommentje:
Petezsak sincs . Es a meretek alapjan is kisebb a szikholyag pedig a terhesseg igazolasa mar menzesz elott 1 hettel megvolt.eros pozi teszttel.tehat elobb fogant es semmi sincs az uh n. A legmodernebb uhn nezte
2016. márc. 8. 20:00
3/14 anonim válasza:
Barmi lehet meg....
De azt nem ertem, h az utolso verzeaed elso napja elott mar pozitivat teszteltel??
A szikholyag nem ures, gondolom a petezsakra gondoltal?!
4/14 anonim válasza:
H-h nincs petezsak de van szikholyag? En ilyet meg nem hallottam, de a doki visszahivott, ugye?
5/14 A kérdező kommentje:
A mehem is kisebb mint kellene es uresen all a szikholyag
2016. márc. 8. 20:04
6/14 anonim válasza:
A szikhólyag a petezsákban van benne... ha szikhólyag van kellene lennie petezsáknak is. Nekem üres PETEZSÁK miatt volt missed ab, mert nem volt még szikhólyag sem. Menj másik dokihoz, ez így nem egyértelmű....
7/14 A kérdező kommentje:
Jovo het kozepen megyek vissza uh ra
2016. márc. 8. 20:32
8/14 A kérdező kommentje:
Bocsanat rosszul irtam csak ures petezsak van semmi mas..most olvastam
2016. márc. 8. 21:13
10/14 A kérdező kommentje:
9mm petezsak. 5 het 6 nap
2016. márc. 9. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!