Megvilágítottam alulról, ahogy javasoltátok. Vélemény? (Kép)
Ma már írtam kinkérdést,ott javasoltátok,hogy világítsam meg alulról! Tettem egy próbát! (Azért teszem ki ide is,ha esetleg valaki már nem olvasná...) :)
Ma nem teszteltem.legkorabban holnap fogok,de az is lehet,hogy varok meg nehany napot... Ha erosodni akar,akkor legyen ra ideje! :)
Ha nem lesz pozi sem kenodok el :) majd legkozelebb sikerul
tegnap voltam aktus utan 13nappal (azt mondjak 14nappal utana mar mutathat pozitivat,de nem birtam varni,igy megcsinaltam...)
Senkit nem kell lepontozni,aki latja,de azt se,aki szerint hulyeseg ez a "modszer"! Mindenki mas! Ha nem tudunk pozitiv ertekelest adni,inkabb ne adjunk semmilyet... Mindenkinek van egy magan velemenye!En ugyan ugy elfogadom annak a kommentjet aki szerint hulye vagyok es gyerekes ez a megvilagitasos dolog,mint annak,aki ugyan ugy latja,ahogy en! Mar van egy lanyunk,de attol irtora izgulok a kovetkezo miatt,mert ott a szivem melyen nagyon beleeltem magam (alapbol azzal,hogy raalltunk es az elso is 1 alkalombol osszejott) es ezert lehet,hogy mas szamara gyerekes,16eves szintre sulyedek,de nem nagyon erdekel,hogy ki mit gondol! Elfogadom azt is!valoszinuleg en is ezt gondolnam,ha egy ilyet olvasnek/latnek,csakepp en nem szolnam le erte! Mindenki szive joga elfonteni mit,hogy csinal...!
Viszont szerintem en holnap tesztelek egy ujat,biztos nem fogok tudni varni tobb napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!