Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megvilágítottam alulról,...

Megvilágítottam alulról, ahogy javasoltátok. Vélemény? (Kép)

Figyelt kérdés

Ma már írtam kinkérdést,ott javasoltátok,hogy világítsam meg alulról! Tettem egy próbát! (Azért teszem ki ide is,ha esetleg valaki már nem olvasná...) :)

[link]

2016. márc. 7. 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Így már èn is csináltam de mindig meg jött utána volt mikor erösebb volt de èn terrmèszetes fènynèl nèztem.
2016. márc. 8. 08:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Én látok valamit,de egyértelműen nem lehet rá azt mondani,hogy pozitív. Elképzelhető,hogy lesz belőle valami,mindenképpen tesztelj újra. Mikorra nem várod?
2016. márc. 8. 10:55
 23/24 A kérdező kommentje:

Ma nem teszteltem.legkorabban holnap fogok,de az is lehet,hogy varok meg nehany napot... Ha erosodni akar,akkor legyen ra ideje! :)

Ha nem lesz pozi sem kenodok el :) majd legkozelebb sikerul

tegnap voltam aktus utan 13nappal (azt mondjak 14nappal utana mar mutathat pozitivat,de nem birtam varni,igy megcsinaltam...)

Senkit nem kell lepontozni,aki latja,de azt se,aki szerint hulyeseg ez a "modszer"! Mindenki mas! Ha nem tudunk pozitiv ertekelest adni,inkabb ne adjunk semmilyet... Mindenkinek van egy magan velemenye!En ugyan ugy elfogadom annak a kommentjet aki szerint hulye vagyok es gyerekes ez a megvilagitasos dolog,mint annak,aki ugyan ugy latja,ahogy en! Mar van egy lanyunk,de attol irtora izgulok a kovetkezo miatt,mert ott a szivem melyen nagyon beleeltem magam (alapbol azzal,hogy raalltunk es az elso is 1 alkalombol osszejott) es ezert lehet,hogy mas szamara gyerekes,16eves szintre sulyedek,de nem nagyon erdekel,hogy ki mit gondol! Elfogadom azt is!valoszinuleg en is ezt gondolnam,ha egy ilyet olvasnek/latnek,csakepp en nem szolnam le erte! Mindenki szive joga elfonteni mit,hogy csinal...!

Viszont szerintem en holnap tesztelek egy ujat,biztos nem fogok tudni varni tobb napot! :)

2016. márc. 8. 11:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2016. márc. 9. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!