Megvilágítottam alulról, ahogy javasoltátok. Vélemény? (Kép)
Ma már írtam kinkérdést,ott javasoltátok,hogy világítsam meg alulról! Tettem egy próbát! (Azért teszem ki ide is,ha esetleg valaki már nem olvasná...) :)
#9 nem pozinak latjak,csak latnak ott valamit,ami eselyt adhat arra,hogy talan erosodni fog!
#10 en vilagitas nelkul is lattam rajta azonnal egy kis halvany csikot,tippkent mondtak,hogy ha nem vagyok benne biztos,akkor vilagitsam meg alulrol,mert ha pozitiv,akkor ez fel fogja erositeni,viszont ha negativ,semmit nem kellene,hogy lassak... Felerositette,igy bizakodom..!!! De mint mar mondtam,ha negativ,akkor sem kenodok el! Egy kislanyunk mar van,a masodik pedig majd jon,ha szertne! :)
Nem kedves utolso,kepzeld azt tervezem,hogy legkozelebb veszek egy piros golyostollat,ra rajzolom a masodik csikot es bebeszelem magamnak,hogy marpedig ez pozitiv! 😉
Hamar teszteltem kicsit mert mar nagyon kivancsi voltam es mivel nagyon halvany lett,irtak paran,hogy probaljam alulrol megvilagitani! De ha kicsit visszabb olvasnal,akkor latnad,hogy mi ez az "uj orulet"
Van mar egy gyerekem,nem vagyok egy idiota hulye 16eves pics a. Egyszeruen csak kivancsi voltam mar nagyon,igy korabban teszteltem es tippkent mondtak,hogy probaljam ki igy! En kerek elnezest,hogy nem mindenki olyan tokeletes mint te! 😉😂
Bár én sem vagyok híve az ilyen "világítsuk jobbról-balról, meg szedjük szét a tesztet, tegyük negatívba dolgoknak", de, aki akarja, nyilván csinálja. A valós eredmény ettől még nem jön hamarabb.
Én is nagyon-nagyon halványan látok valamit, de nem kizárt,hogy ezzel a megvilágítással látni lehet a második csík helyét, ami ugye nem pozi.
Csináltál új tesztet? Itt látszik a 2.csík és igazából nem kell "hunyorítani" hozzá! Az itt válaszolók többsége pedig gyerek,ha azért értékelnek le valakit mert lát ott valamit :D
És ezek nők? Na mindegy! Remélem erősödni fog a teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!