Lehetek terhes? Febr 5-én volt utoljára mensim, fájnak a melleim (nem tulzottan), a derekam. Tesztem utoljára 1hete negativ. Kaptam gyógyszert is hogy megjöjjön de nem jött meg.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 08:13
1/16 anonim válasza:
a teszt már bőven pozitív lenne, ha terhes lennél.
2/16 A kérdező kommentje:
A fiam ma már 5éves és ő nála se mutatta a teszt és mégis akkor 5hetes kismama voltam.Lehet a hcg hormonom annyira alacsony.Nem tudom mit gondoljak.
2010. ápr. 2. 08:32
3/16 anonim válasza:
te már betöltött 7. hétben lennél, már szívhangnak is kellene elvileg lennie. csináltak uh-t?
4/16 A kérdező kommentje:
Ma megyek dokihoz!!Kiderül az igazság!!!Egyébként ha terhes lennék ki tudja mikor fogant!!!Szerintem max 4-5hetes.Hasam alja is ugy görcsöl mintha na most megjön,aztán el is múlik.
2010. ápr. 2. 08:48
5/16 anonim válasza:
Drukkolok neked:))Írd majd meg,mi lett.39+2hkm:))
6/16 A kérdező kommentje:
OKÉ!!Legkésőbb holnap irok.Köszönöm,hogy drukkolsz!!!
2010. ápr. 2. 09:47
7/16 anonim válasza:
Én is drukkolok neked! Főként mert én is hasonló cipőben járok, nekem is 2 hete késik, a keddi teszt negatív, tünetek ugyanazok mint nálad. De jó lenne ha baba lenne! :-) Jövő héten megyek dokihoz.
8/16 anonim válasza:
Én is szorítok, hogy baba legyen a dologban! :-)
9/16 anonim válasza:
Hát nagyon kíváncsi leszek, mert nekem is már 6 napja késik, de egy héttel ezelőtti teszt negatívat jelzett. semmi tünetem viszont egyikre sem,
azért szorítok nagyon :)
10/16 anonim válasza:
A terhességet nem a fogantatástól, hanem az utolsó menstruáció első napjától számolják. Vagyis, ha tényleg terhes vagy, ma betöltötted a 8 hetet, és beléptél a 9. hétbe. Szerintem ezt már ki kellene mutatnia a tesztnek.
Mit mondott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!