Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónaposan tudtam meg hogy...

4 hónaposan tudtam meg hogy terhes vagyok, eddig minden hétvégén buliztam, ittam, stb. Mennyit árthatott ez a babának? Lehet belőle komolyabb baj?

Figyelt kérdés
:(
2016. márc. 6. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Magzati alkohol szindróma. Olvass utána a neten.

És ez csak egy.

Nem tudom, mi a stb, de csináltass komplex szűrést nemi úton terjedő betegségekre, koraszüléstől a fogyatékosságig sok mindent okozhatnak, már egy banális gombás fertőzés is tud galibát okozni.

Keress egy perfekt nőgyógyászt, őszintén mondd el, mit műveltél az elmúlt hónapokban, és ő tudni fogja, milyen vizsgálatok kellenek.

A többit nem kommentálom.

2016. márc. 7. 07:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Holnap megyek nőgyógyászhoz elmondok neki mindent. Két oka van h csak most tűnt fel, egyik hogy alapból össze vissza jött meg a másik hogy több esemény utánit is vettem be és attól is lehet h kimarad csak észrevettem a hasamon h megnőtt, meg fura érzés volt és na mondta is múlt heten pár ember h nem-e vagyok terhes és én is elgondolkoztam csináltam tesztet és pozitív lett. Am nem biztos h 4 hónapos, csak azt tudom hogy novemberbe volt meg utoljára. Drog nem volt csak alkohol meg esemény utáni volt még ami árthat szerintem.

Köszi a válaszokat nagyon aggódok.

2016. márc. 7. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Jesszus, esemény utánit vettél be terhesen? :( az durva! nagyon szíven ütött, nekem is novemberben volt meg utoljára.majd írd meg mit mondott az orvos
2016. márc. 7. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Hűha nálunk 17 hetesen derült ki hogy jön a baba. De én nem ittam nem buliztam stb. (Ugyanúgy megjött a 6.hónaptól már nem)
2016. márc. 8. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!