Mit tegyek? Merjek belevágni a terhességbe? Olyan kapcsolatba ami bármelyik percben véget érhet mert nem erős. Sok a vita és nincs megértés kettőnk közt. Vagy elvetessem?
Megismerkedtem januárban valakivel aztán úgy alakultak a dolgok hogy össze is jöttünk..Gyorsan alakultak a dolgok és 1hét után lefeküdtünk egymással..Védekeztünk és azt hittük minden rendben van.De nem jött meg időközben a menstruációm és igaz kicsit fel voltam fázva vártunk egy hetet hátha késik csak..De akkor sem jött meg...így aggódni kezdtem..A párom viszont nagyon szeretett volna babát de én még nagyon is korainak éreztem.Nem csak magam miatt de a kettőnk kapcsolata miatt is..Reméltem hogy nem leszek terhes mert nem akarok még babát...
Megcsináltuk az első két tesztet negatív lett de a 3.pozitív lett...persze nem egy nap alatt készültek a tesztek az első két nap különbséggel a 3.pedig 11 napra rá..Még orvosnál nem voltam de hányingerem már van..(csak mert közben ügyeket intézek hogy mehessek dokihoz)..Figyelek rá hogy nehogy elkéssek ezzel a 12 héttel mert addig lehetne elvetetni viszont a párom nagyon nem akarja..Én pedig nem vagyok kész rá..
a párom 30 éves én pedig 26.
Csak most tudtam újra gépközelbe lenni ezért írok csak most...
Voltam dokinál és minden rendben ment 8 hetes terhes vagyok és velem is minden rendben..Nincs injekció itthon az orvos furán is nézett honnan szedek ilyen butaságot..
Elküldött a családsegítőhőz és megírta a beutalót is de a vérvételi leletemért mégel kell mennem ha kész.A párommal meg azóta isviták sokasága alakul közöttünk...Fogalmam sincs mi lesz ennek a vége de lelkileg egyre jobban megviselnek a dolgok és félek hogy mire ennek vége énis összeomlok...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!