Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor halvány illetve erős...

Mikor halvány illetve erős egy terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minnél több a hcg, annál erősebb. De:

1: Akkor erős pozi, ha eléri pl (25-ösnél) a 25-öt vagy többet, és akkor halvány nagyon ha mondjuk még csak 15- 20?

2:Vagy ha mondjuk 26 akkor még nagyon halvány és teljesen erős mondjuk csak 40 egységnél lesz?

Lehet hülyén fogalmaztam, de remélem értitek!

2016. febr. 24. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lényegtelen. Mert a halvány pozitív is pozitív, oly mindegy mennyi abban a pillanatban a hcg, egy nap múlva már nem annyi... de szerintem 25rw van kalibrával, tehat a 25nél egyertelmű pozi, és ez alatt pedig halvány. Én így gondolom.
2016. febr. 25. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:

En ugy gondolom, hogy pl egy 10-es teszt eseteben a 10 MIU a minimum, amire pozitiv lesz a teszt, tehat ettol mar reagal, ez alatt negativ. De nyilvan ez a hatarertek, szoval ekkor meg halvany. Es minel magasabb a hcg mennyisege, annal intenzivebb a reakcio, tehat erosebb pozitiv.

Hogy ez milyen erteknel van igy, azt ne kerdezd, nem tudom. Bar egy ido utan teljesen mindegy, mert igy is, ugy is eros pozitivat mitat, hiszen mennyiseg meresere nem alkalmasak ezek a tesztek.

De abban szinte biztos vagyok, hogy az alatti hcg-re nem reagalnak, ami ra van irva a csomagolasukra, hiszen ha reagalnanak, akkor az azt jelentene, hogy erzekenyebbek lennenek. (Most arra celzok, amit az elso pontban irtal.)

Szoval szerintem inkabb a masodik az igaz.

2016. febr. 25. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Egy nap kulonbseggel igy neznek ki

2016. febr. 25. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl. nekem mikor 100 körüli hcg értékem volt, akkor bármilyen teszten még halvány pozi volt. Több ezres értéknél volt ugyanolyan erős, mint a control csík.
2016. febr. 25. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
De vérből nézték nem?
2016. febr. 25. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen igen, vérben magasabbak is az értékek.
2016. febr. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!