Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az hogy 6 év alatt...

Lehetséges az hogy 6 év alatt megszakításos védekezés esetén ne jöjjön össze a baba?

Figyelt kérdés
6ev csak megszakításos szex volt novembertől pedig élesben próbáljuk összehozni a babát és még mindig nem jött össze?!lehet hogy egyikőnk nem felel meg? 23l 28f
2016. márc. 4. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Nagynéném 18 éves kora óta csak megszakítással védekezik (most 33 éves) és csak akkor lett terhes, mikor akartak is babát (3x, a legkisebb már 6 éves)
2016. márc. 4. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam én is, soha nem csúszott be véletlenül megszakítás mellett évekig, majd 2 év rendes próbálkozás után sem lett sosem babám, még csak pozi tesztem se. :(
2016. márc. 4. 15:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Ohhhhh istenem mindjárt elsìrom magam. 😢😢😢😢😢😢
2016. márc. 4. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el ennyire, azért még az elején vagytok, még bármi lehet. Ez sem törvényszerű.
2016. márc. 4. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Barátnömék 13 évig megszakitással voltak,sose csuszott be,mukor akarták 5honap alatt össze is jött.
2016. márc. 4. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:

A fiam 6,5 éves. Születésétől megszakítással "védekeztünk". Aztána tavaly október végén úgy döntöttünk, hogy jöhet a tesó. Decemberben pozitív lett a tesztem, 3 együttlétből. Szóval akkor lehet, hogy én vagyok az ellenpélda, vagy egy kis reménysugár? A fiúnk 2 év alatt jött össze, tehát az sem lehet, hogy extra termékeny vagyok.

Én 34 leszek, a párom pedig 39.

2016. márc. 4. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi is megszakítással védekeztünk az utóbbi 2-3 évben, és nem jött baba, a második éles akciónál viszont jött. Fel a fejjel!
2016. márc. 4. 16:09
 8/11 mandiga ***** válasza:
Megszakításos védekezésnél én sem lettem terhes, fogamzásgátlót soha nem szedtem. Csak akkor jött össze a baba, mikor nem vigyáztunk :)
2016. márc. 4. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Még csak 3 hónapja próbálkoztok, korai aggódni. 6-12 hónapot nyugodtan lehet számolni a babaprojektre.
2016. márc. 4. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Kislányomat terveztük aztán 4év után próbálkoztunk tesóval nem jött össze abba hagytuk h dolgozok még aztán kicsit később majd megpróbálkozunk vele ismét.... mi is megszakítással "védekeztünk" és összejött a tesó :) szóval nem minden esetben nem jön össze megszakítással...
2016. márc. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!