Valaki megmondaná, hogy milyen fájdalmakat tapasztalt a terhesség elején, akinek hátrahajló méhe van?
9-es! az én párom is megértő szerencsére, csak sajnálom, mert nem lehet könnyű neki. nem is csak a szex miatt, hanem az állandó fáradtságom, korai fekvésem és lustaságom miatt nem igazán vagyok most jó társ és társaság. ő is rá van kattanva a melleimre, meg úgy egészében mindenemre, én meg nem érzem túl jól magam a bőrömben, de hát ilyen ez :)
Kérdező! én a helyedben csak annyit mondanék, ha hazaér az ember, hogy "Szia Apa" feltéve,h nem szoktad így szólítani :D
A nagyszülőknek jó alkalom lehet a névnap, születésnap, húsvét, egy csekély ajándék mellé megjegyezni, hogy "az igazi ajándék majd novemberben jön, mert
-nagymama/nagypapa leszel
- nagyszülők lesztek
- akkor érkezik az unokátok"
Mi tavaly nőnapkor adtuk elő a családnak. Anyukám nagyon szeretne már unokát és a virág mellé odaszúrtuk a fenti szöveget. Volt megdöbbenés és örömködés :) Annak a terhességnek sajnos nem lett jó vége, de bízunk benne, hogy most minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!