Érezted azt egy gyerek után, hogy lehet inkább nem vállalnál még egyet?
Én 1,5 éve szültem. A terhességem előtt 2 babát szerettem volna, de így hogy nem együtt jöttek, már nem lesz másik... Nekem nagyon nehéz terhességem volt, szülés után tejláz, hónapokig szenvedtem a melleimmel mire rendbe jött, egy évig nem aludtam szinte semmit (óránként, félóránként, de néha 15 percenként ébredt a kicsi), ráadásul 40 kg-t híztam. Mostanra lefogytam, alszunk is, de még egyszer nem tudnám végigcsinálni.
Jó, hogy más is érez így, mert én is azt hittem velem van baj.
Egyébként ha csak szülni kellene, akkor akár 20-szor is mennék, de az előtte-utána részt kihagynám... :)
Amikor megszületett a nagyfiam azt mondtam hogy én többet a szülészetre még látogatni sem megyek nemhogy szülni....6év kellett hogy a férjem rábeszéljen a kistesóra nála azt modtam kész nem lesz több örülök ha áttalussza majd az éjszakát 2 éves volt mikor megszületett a legkisebb......
így 3-an vannak 10,4,2évesek
2fiú és a középső lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!