Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban egyszerűen...

Ebben a hónapban egyszerűen nem jött meg! Most akkor mi van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Minden hónapban normálisan megjön, általában 28-30 napra. Most azonban semmi. De már a hónap közepén is gyanús volt, hogy nem megy feljebb a hőm, úgy mint szokott, mert mielőtt megjönne általában 36,9-37.0 fok körül van mindig. Szerintetek nem volt peteérés? Ja, tegnap csináltam egy 20-as Coralene tesztet és negatív lett. De a hőm is igazolja, csak gondoltam hátha... Mert persze nagyon szeretnénk. Pár napja halvány rózsaszínes folyásom volt, azt be is jelöltem a görbén, amit csatolok! Vajon meg fog jönni, vagy egyszerűen kimarad és majd a következő ciklusban jön? Volt valaki hasonló helyzetben? Várom a válaszokat, köszi!

[link]

2010. ápr. 1. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, valószínűleg nem volt pé. szerintem meg fog jönni a napokban. eddig mennyi volt a leghosszabb ciklusod? mert lehet, hogy most is lesz egy ilyen rekord hosszúságú. de ha úgy ált. rendben van a hőd, stb alapján, akkor ne aggódj.ez most egy ilyen hónap volt
2010. ápr. 1. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, eddig mindig normális volt, 2007-ben volt utoljára olyan, hogy 42. napra jött meg, de akkor fájt előtte a cicim is, meg olyan volt, mintha terhes lennék, elmentem dokihoz "jól" megvizsgált (nagyon fájt!) és másnap délután már meg is jött. Akkor iszonyú erős volt a vérzés. Nem igazán lehet ezt elfelejteni. Most viszont nem olyan, mint akkor, a melleim tök normálisak, nem fájnak, nincsenek felpuffadva, szóval, mintha normális két ciklus közti szakaszban lennék. A mostanában (tavaly augusztus) lévő leghosszabb ciklus 34 napos volt.

Ami még foglalkoztat kérdés, hogy gondolkodtam a barátcserje kapszulán, meg is vettem, de mikor kezdjem így el szedni???

2010. ápr. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!