Szeptember 11-én volt a menzeszem első napja. Mikor csinálhatok tesztet, ami már biztosan kimutatja, hogy sikerült e teherbe esnem?
Szia!
A következő mensid időpontjában tesztelhetsz.De az sem gond,ha vársz még utána pár napot.
Mármint a netes progikra gondolsz, amikbe ha beírod a mensiidet, kiírja mikor lesz pé-d? Ezekre keveset lehet adni... Nekem sem jött be, mivel nekem is olyan 30-32 napos ciklusaim voltak. nem kizárt, hogy előbb van pé-d és a luteális fázisod a hosszabb, nekem is valahogy így volt. 10-12. nap körül már volt ez a nyúlós folyásom, és néha olyankor szúrkált a petefészkem is. És most, amikor sikerült a babó, valószínűleg előbb volt pé-m, legalábbis az alapján, hogy a teszt mikor kimutatta már a babát! Szerintem erre a folyásra azért lehet adni! Ne a progik alapján számolj, hanem ahogy te érzed! A terhességi idő kiszámításánál is elszámoláshoz vezet, hogy a kalkulátorok, még a doki korongja is 28 napos ciklussal számol, és ha neked nem annyi, hát nem stimmelnek az eredmények! Ezért jó, ha figyelgeted magad, mert úgy pontosabb eredményt kapsz, mint a programmokkal!
Sok sikert! Az utsó válaszoló voltam
Szia!
Először is gratula a babához, élményekkel teli babavárást kívánok! Különben igen, a netes progikra gondoltam, ha a 28 napos ciklusokat irom be akkor 19-ére dobja ki a pé-t( mármint szeptember 19-re) , utána beírom az utolsó két mensimet, ami meg 30 és 32 napos ciklus volt, akkor meg 26-ra teszi, úgyhogy nem jó így. 19 én volt fehér folyásom, de tegnap is egy minimális, meg ma is van még kevés, pedig azt írták, hogy pé után szárazságnak kéne következni. Lehet nekem nem is azért van most fehéres folyásom? De a hasam meg csak tegnap, tegnapelőtt szúrkált. Nekem ilyen bonyolult csak megismerni saját szervezetemet, vagy ehhez idő kell?
Szia! Az utolsó válaszadó vagyok. Nekem sem volt egyszerű, de sikerült megismernem magam. Ha már az elején beállítod a netes progiknál a ciklusod hosszát, aszerint számol, aztán módosítgat ő. de a legpontosabb mindig a saját megfigyelés, mert ők bizonyos tényezőket nem tudnak figyelemben működni. én több helyen is vezettem a neten, így láttam, milyen eltéréseket mutatnak.
Nekem 30-31 napos ciklusok mellett a 25. napon volt először pozitív a teszt, de ez volt az első teszt akkor. Csak azért csináltam meg, mert azt álmodtam, hogy teszteltem, és pozitív lett. De csak az álom után 2 nappal teszteltem. Nem hittem benne, hogy lehet 2 csík ilyen korán!!! De a párom is látta, rohantam hozzá megmutatni! Szóval ennyit arról, hogy az ember eltervezi, hogy majd én hogyan mondom el páromnak a nagy hírt!!! Az ajtót is majd betörtem a szobán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!