Miért nem jön a baba? Van így valaki? Tanácsokat, véleményeket légyszi!
Több, mint 2 éve próbálkozunk, hiába... Nálam minden OK. Páromnál kissé alacsony (de nem vészesen) a spermaszám, amire kapott vitamint.
Próbáltuk már mindenhogy: mensi után 2 naponta, ciklus végéig. A peteérésre "gyűjtve. Véletlenszerűen. Most már ott tartok, hogy nem is érdekel, azt sem tudom, mikor van ovum...
Próbálom elengedni, hogy ne stresszeljek ezen, de néha felötlik bennem, hogy miért nem ad az ég gyermeket?
Amúgy kiegyensúlyozott, boldog házasságban élünk, az anyagiakkal sincs gond, csak egy gyerek hiányzik....
Szia,
én mostanában sok helyről hallottam, hogy sok olyan pár van, mint ti, ahol tulajdonképpen semmi probléma sincs, de mégsem jön a baba. Én jógára járok, és a jógatanárnőm tart ilyen személyes konzultációkat és ő is pont mondta, hogy mennek hozzá ilyen problémával is. Ő pár foglalkozással "megemeli a rezgésszámát" a kismamáknak- illetve energetizálja őket és általában sikerrel szokott járni a terápiája. Úgyanígy természetgyógyászt is hallottam, hogy egy rokonom ismerőre összesen 4szer volt egy természtegyógyásznál, és összejött a régóta várt baba.
Nem tudom, hiszel-e ilyenekben, esetleg próbáld ki ezt is, hiszen fájdalommentes, és háthat nektek is segít.
Remélem nem sértettelek meg ezzel az ötlettel, ha nem ilyen jellegű válaszra vártál, akkor meg bocsánat!
Remélem, hogy hamarosan anyai örömök elé nézhetsz.
Kedves 13.32-es!
Dehogy haragszom, sőt! Gyakorlatilag bármilyen segítséget, ötletet szívesen veszek, legyen az kemikális , természetes vagy alternatív gyógyászat! Köszönöm a választ
13:30-as vagyok, nagyon szépen köszönöm a gratulációt, szerintem is nehéz, én is gondoltam már mindenre, hogy és mit kellne másképpen csinálni.
De ha ez miatt ha nem ezt is kipróbáltam , és mivel olyan dolgokat állíptottak meg amit nem tudhatnak , nincs rámírva: ) SZóval hittem benne hogy segít.
Remélem hamarosan te is átélheted amit most én
Szia, teljesen átérzem azt, amin most keresztül mész. Borzasztó ez az állandó bizonytalanság és valahogy én az időérzékemet is elvesztettem, aztán begurultam és úgy voltunk vele, hogy nem érdekel. Hanyagoltuk ezt az egészet és hónapokig alig voltunk együtt,(nem sok kellett hozzá akkor szerintem, hogy a párom elmenjen tőlem) de aztán az előző hónapban mensi előtt egy héttel kb. nagyon jól sikerült esténk volt, és hát meglett a gyümölcse mert terhes vagyok, míg a doki nem mutatta uh-on el se hittem.
A lényeg, amit mondani szeretnék neked, hogy egyrészt nálam kiderült h p.m alulműködésem van(kezelik) másrészt meg nem akkor van-volt a p.ém amikorra gondoltam hanem sokkal később.És végül, az, hogy azt mondod magadnak, hogy nem görcsölsz az nem jelenti azt, hogy belül a lelked nem akarja a babát,ugyi?Ezt is le kell,hogy rendezd magadban. Nekem az kellett, hogy dühbe gurultam és féltettem a kapcsolatot és TÉNYLEG letettem a babáról(egy időre) és végül...most Boldog vagyok!Kívánok neked minden jót.Szívből igazán.B
Kedves 17.33 Kismani!
Hát igen, látom, igazán Te vagy / voltál abban a helyzetben, amiben mi...
És igazad van, ha a lelkem mélyén nem érdekelne, akkor most nem írogatnék itt :(
Hát, lehet, h eljön az idő, mikor én is leteszek róla(egy időre) de most még csak odáig jutottam, h nem ezen agyalok nap mint nap, nem kapok sírógörcsöt, ha megjön, illetve, nem "időrendre" szeretkezünk, hanem, mikor jólesik:)Azt hiszem, már ez is haladás. Valójában azt nem tom, h mi a jobb, megtenni mindent érte, h legyen, vagy letenni róla....
Ja, és kedves B!
Nagyon nagyon boldog babavárást nektek!!!!!!!!
Szia,
mi is két éve probálkozunk és én se tudom már miért nem jön. Volt már laporom,átjárhatóságim, clostyt is szedtem már.Nagyon bánt már a dolog, már másra se tudok gondolni :( én tudom,hogy görcsölök,de nem tudom ráhagyni...ja és körülöttem mindenki terhes vagy babázik :-)
Kedves kérdező, szívből kívánom neked, hogy sikerüljön minél hamarabb a vágyad mert ugy gondolom, hogy jó ember vagy és igazán megérdemelnéd és boldog lenne a baba is h ilyen anyukája van. Drukkolok neked és gondolok rád. Minden jót kívánok neked
B.
Kedves B!
Igazán köszönöm! Majdnem megrígattál... :( :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!