Terhességi teszt válhat magától használat után 2 nappal pozitívvá?
Két napja csináltam egy tesztet, csak a kontrollcsíkot láttam rajta, mást nem.
Visszatettem a dobozba és mikor ma dobtam volna ki, valamiért elővettem, hogy megnézzem és halványan ott van a másik csík is. Halvány nagyon, de ott van.
Lehetek terhes?
Vagy ilyen lehetséges, hogy utána csak úgy elszíneződik az is?
Ma kellene megjönnie, eddig semmi.
50-50%
Volt nem egy embernek már időn túli poziból baba de volt akinek nem. Ha késik még pár napot akkor tesztelj újra és kiderül:)
Csatlakozom a 3.válaszolóhoz. Nekem időn túli pozi az pozi volt. Reggel teszteltem 8-korül. Délben még ránéztem de semmi sem volt rajta. Este mikor kiakartam dobni,halványan,színesen ott volt a csík. Másnap időn belül is pozitív lett.
Persze előfordulhat,hogy száradási v szellemcsík,de ezt senki sem tudja 100%-ra mondani.
Van amelyik teszt tajekoztato azt irja, hogy pl 10 perc utan nem valos az eredmeny, de talalkoztam olyannal is, hogy idon tuli pozitiv eseteben ismetelni kell a tesztet, de nem feltetlenul teves a pozitiv.
Olyannal mar en is talalkoztam, hogy nagyon halvany volt a masodik vonal, de masnap jobban latszott, miutan kiszaradt. (De teny, hogy latszott idon belul is, csak nem annyira erosen.)
Szoval az ujabb teszteles szukseges.
Most csináltam egy tesztet (Gólyahír) és semmi..
Viszont még menzesz sincs (igaz ma kellene jönnie csak).
Figyelni fogom a tesztet,hátha..
Lehet, hogy az előző csak száradási csík volt sajnos..
Tünet annyi, hogy a mellbimbóm érzékeny már kb egy hete és hasi diszkomfort érzésem van néha, meg a méhem környékén ilyen fura hullámzó érzés néha.
Persze lehet, hogy ezeket beképzelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!