Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOSOk, Aloe Vera-Berry...

PCOSOk, Aloe Vera-Berry Nectar, vagy Aloe Vera Gél?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a MACA segített.

25km

2010. ápr. 1. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
gratulálok, az pontosan mi is? bocsi,de nem ismerem
2010. ápr. 1. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm:)

A "Maca" egy gyógynövény.Én ezt a terméket szedtem: [link]

de a Foreveres termékek között is megtalálható.

Én nem nagyon hittem benne, de a 3. hónapban meghozta a pozitív tesztet.

2010. ápr. 1. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem PCOs vagyok, hanem endometriózisos, de azt hiszem egyik sem jobb a másiknál. Én a berry nektárra esküszöm. Az hat az ivarszervekre. Én fél éve iszom. Mielőtt elkezdtem azt mondták az orvosok, hogy nem is lehet babám. 2 hónap után elmentem a vizsgálatokra a meddőségiben. És mindenem teljesen negatív lett, pedig előtte mindenem szét volt csúszva. Nem mondom hogy ettől, de semmi mást nem változtattam az életemben. Én ezért javaslom, persze azóta hiszek is benne hogy segít. Én egy barátnőm tanácsára kezdtem inni, aki világ életében petefészek cisztákkal küzdött, műtötték annyiszor ahány csillag az égen. Elkedzte inni, és most már fél éves a manója.:)

A Maca tablettát szintén ajánlják, hogy nagyon hatásos. Azt neten lehet hogy tudsz rendelni, de nálunk Mo-n az aloeba azt nem lehet sajna kapni.

Sok sikert

2010. ápr. 2. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most iszom az Aloe gélt kb 1 hónapja,tegnap kellett volna megjönnie majd meglátjuk.Viszont a Maca-t Nekem is ajánlották állítólag nagyon jó.
2010. ápr. 9. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!